κλείνουν σχολεία -κλειστά και ο Δομοκός

αντιγραφή απο τον fm1
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ!


ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!






Πολλαπλασιάζονται καθημερινά τα περιστατικά της νέας γρίπης που μαζί με την κοινή γρίπη έχουν προκαλέσει μεγάλα κενά στα σχολεία. Η Ν.Α.Φ. εξέδωσε απόφαση για κλείσιμο νέων τμημάτων απο σήμερα σε όλο τον Νομό που έρχονται να προστεθούν στα κλειστά τμήματα των προηγούμενων ημερών. Έτσι απο σήμερα κλείνουν, το 9ο νηπιαγωγείο Λαμίας , το Γυμνάσιο και η Γ΄ τάξη του Λυκείου Μώλου , το Νηπιαγωγείο Τσούκας , και 5 ακόμη τμήματα σχολείων, στο 10ο Νηπιαγωγείο Λαμίας στο 3ο Γυμνάσιο ,στο Εσπερινό Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο Λαμίας . Με νέα απόφαση της Ν.Α.Φ. ανακοινώνεται ότι κλειστά θα παραμείνουν την ερχόμενη εβδομάδα το 14ο Νηπιαγωγείο Λαμίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων, το Δημοτικό Σχολείο Κυρτωνης, την Δ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Μωλου, το τμήμα Δ2 του 17ου Δημοτικού Σχολείου, το τμήμα Β2 του 3ου Γυμνασίου Λαμίας, το Γ4 του 4ου Γυμνασίου Λαμίας, το τμήμα Α2 του Γενικού Λυκείου Δομοκού, και τα τμήματα Α4 και Β4 του 2ου Γενικού Λύκειο Λαμίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει θέμα για κλείσιμο τμημάτων σε φροντιστήρια τα οποία επίσης περιλαμβάνονται στην εγκύκλιο του υπ. Παιδείας , ενώ προβληματισμός επικρατεί για το πώς θα διαχειριστούν τα σχολεία το θέμα των πολυήμερων εκδρομών.

Και στο Νοσοκομείο της Λαμίας αυξάνονται τα περιστατικά που καταγράφονται ενώ από τους 4 ασθενείς που προσήλθαν στο ίδρυμα με ύποπτα συμπτώματα κρίθηκε απαραίτητο 2 από αυτούς ένας 14χρονος και ένας 39χρονος , να νοσηλευτούν στην πνευμονολογική κλινική.

Χθες στην γενική τους συνέλευση οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να προχωρήσουν την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις προσωπικού, την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου για την κάλυψη των αναγκών του αλλά και την καθυστέρηση καταβολής των εφημεριών τους.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details