που Πάνε οι Αγροφύλακες.....?


Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Ελληνικής Αγροφυλακής είχε σήμερα το πρωί το Προεδρείο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος στα γραφεία της Ένωσης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από σειρά επαφών που είχε η Ομοσπονδία Αγροφυλάκων με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρο Βούγια καθώς και με άλλα κυβερνητικά στελέχη, για τη διαδικασία κατάργησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Οι Ν.Α έχουν ήδη εκφράσει τη βούλησή τους να υποδεχθούν στις τάξεις τους, τους υπηρετούντες μέχρι σήμερα στην Ελληνική Αγροφυλακή. Είναι σαφές ότι μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος ως ελεγκτές περιβάλλοντος καθώς υπάρχουν μείζονα θέματα ανάπτυξης, περιβαλλοντικής προστασίας και υποστήριξης ευαίσθητων περιοχών. Έχουν να επιτελέσουν σοβαρό και σπουδαίο ρόλο σε αντικείμενο που προσιδιάζει με τη μέχρι τώρα εργασία τους. Δεν απομένει παρά να υπάρξει μια τριμερής συνεργασία, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Ελληνικής Αγροφυλακής, της ΕΝΑΕ και του Υπουργείου που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, προκειμένου να λήξει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ζήτημα αυτό».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Κώστας Ευμοιρίδης και ο Γ.Γ ο κ. Λουκάς Κατσαρός. Την Ομοσπονδία Αγροφυλάκων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της κ. Κων/νος Βούλγαρης, ο Ταμίας κ. Βαγγέλης Καναβίτσας και τα μέλη κ.κ Γεώργιος Τριάντος, Κων/νος Τσιλιμπάρης και Πέτρος Πανταζής.
http://4epohes.com/articles/articles/2592-2009-11-05-11-32-47
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ????????????? .... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!!!

Author Details