Με μεγάλη επιτυχία το Αργιθεάτικο Αντάμωμα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος, 6-7-09, το ετήσιο αντάμωμα των αργιθεατών στον Άγιο Νικόλαο Ανατ. Αργιθέας. Και φέτος, αν και τα άστατα καιρικά φαινόμενα δεν ευνοούσαν, εντούτοις οι Αργιθεάτες και οι φίλοι των Αργιθεατών κατέκλυσαν την περιοχή, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, χορευτικά τμήματα Αργιθεάτικων Συλλόγων παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς με τη δική ξεχωριστή χάρη. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από του επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία του ανταμώματος στην ανάγκη ανάπτυξής της και στην ιδιαίτερη αργιθεάτικη «ταυτότητα».

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε δωρεάν παραδοσιακό φαγητό ενώ ο κόσμος διασκέδασε μέχρι αργά με παραδοσιακή αργιθεάτικη δημοτική ορχήστρα.

Το Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους οι: Πατέρας Νακόπουλος Ηλίας Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής και εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου, ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Σπηλιάς Πατέρας Νεκτάριος, ο Υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Νομάρχης Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, οι βουλευτές Τσιάρας Κ και Νασιώκας Έκτορας., ο πρώην γ.γ Βιομηχανίας πατριώτης Σπύρος Παπαδόπουλος που εκπροσώπησε και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφα ο οποίος απέστειλε τηλεγράφημα για καλή επιτυχία στην οργανωτική επιτροπή, οι Δήμαρχοι Μουζακίου Κωτσός Γεώργιος, Πλαστήρα Τσιαντής Δημ., Ιτάμου Τσαντήλας Βασ, Αργιθέας Καναβός Χρ., Αχελώου Αθ. Οικονόμου, φυσικά ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Αν. Αργιθέας Αργυρός Γεώργιος. Επίσης παραβρέθηκαν οι αντινομάρχες Νίκου Βασίλης ,Παπάρας Γεώρ., Τότσικας Θάνος, Βασιλού Ερμιόνη, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές, Αντιδήμαρχοι της περιοχής, Δημ. Σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων καθώς και Εκπρόσωποι Υπηρεσιών.

Εκ μέρους των Συλλόγων η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στη επιτυχία του ανταμώματος. Καλή αντάμωση στις πλούσιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στην Αργιθέα και καλό αντάμωμα του χρόνου πάλι στον Άγιο Νικόλαο.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details