Στό στόχαστρο ο Δήμαρχος Δομοκού!!!!


......απο το lamianews..
Κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στο Δομοκό γιατί τελικά δεν ήταν παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Δομοκού Δημήτριος Τσόγκας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ο κ. Τσόγκας που είναι και δικηγόρος φέρεται να έχει υπογράψει σε συμβόλαια αγοράς των χωραφιών για την εγκατάσταση του εργοστασίου ως δικηγόρος. Εκείνο το οποίο έχει αξία να σημειωθεί είναι ότι δεν έχει υπογράψει από την πλευρά των κατοίκων που πουλούσαν τα χωράφια τους αλλά έχει υπογράψει από την πλευρά της εταιρίας ΗΡΩΝ που είναι θυγατρική της ΤΕΡΝΑ.
Και μόνο αυτό το γεγονός προδίδει τις σχέσεις τις οποίες είχε ο δήμαρχος Δομοκού την ώρα που το δημοτικό συμβούλιο έπρεπε να επεξεργαστεί στοιχεία με βάση τα οποία θα αξιολογούσε την εγκατάσταση η μη του εργοστασίου.
Εκείνο που φοβήθηκε ο δήμαρχος και δεν παρέστη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι ακριβώς αυτό το θέμα που βεβαίως δεν είναι θέμα νομιμότητας αλλά πολιτικής και ηθικής τάξης.
Φοβήθηκε λοιπόν ο δήμαρχος Δομοκού να έρθει αντιμέτωπος με όλους αυτούς τους ανθρώπους που ζητούσαν την κεφαλή του επί πίνακι….

Αφήνει πολλές αιχμές κατά του Δημάρχου Δομοκού η ανώνυμη αυτή ανάρτηση, που για μένα δεν έχει τίποτα το ύποπτο. Μια εταιρεία έρχεται να επενδύσει στο Δομοκό και κάνει αγορές , σίγουρα θα χρειαστεί κάποιους ανθρώπους για να την βοηθήσουν γιατί όχι τον Δήμαρχο Δομοκού!!!

Ποιο είναι το πρόβλημα; Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο ΔΟΜΟΚΟΣ κατάφερε χάρις σε δύο ανθρώπους.. Γκαραγκάνη και Τσόγκα να γίνει πρωταγωνιστής στην επαρχία…!!!!!.. ΦΥΛΑΚΕΣ-ΧΥΤΑ (όταν οι άλλοι κοιμόντουσαν ο Τσόγκας έλυνε το πρόβλημα των σκουπιδιών στην επαρχία Δομοκού), ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ και πόσα άλλα έργα για τον Δομοκό.

Μήπως ο ΤΣΟΓΚΑΣ πίστεψε στην ανάπτυξη της περιοχής του και ενήργησε αρχικά ψηφίζοντας την εγκατάσταση του εργοστασίου;

Ας μην βιαστούμε να τον πυροβολήσουμε….



Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details