Φινάλε με όριο από τον Καλτσουκαλά για το Ευρωπαϊκό Νέων με καταγωγή απο την Αγραπιδιά

 

Φινάλε με όριο από τον Καλτσουκαλά για το Ευρωπαϊκό Νέων - Ρεκόρ Παγκορασίδων Α' η Ηλιάκη

   


Με ένα ακόμη όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων / Νεανίδων, αλλά και ένα πανελλήνιο ρεκόρ μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (13/2) οι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, που οργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Στην απογευματινή - βραδινή ενότητα της τρίτης και τελευταίας ημέρας, λοιπόν, ο Γιώργος Καλτσουκαλάς (Δελφίνια Περιστερίου) έπιασε ένα ακόμα όριο για τη συμμετοχή, με την Εθνική μας ομάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων / Νεανίδων (Πόζναν, 20-26 Ιουνίου), αυτή τη φορά στα 50 μ. επιφάνεια με χρόνο 16.53.

Η νεαρή Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, εξάλλου, στα 50 μ. επιφάνεια των κοριτσιών, με χρόνο 20.18, σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Παγκορασίδων Α'.

Παρών στους αγώνες ήταν ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντροδυτικής Μακεδονίας κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης.



Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Ο τεχνικός διευθυντής Τεχνικής Κολύμβησης της ΚΟΕ Αλέξανδρος Ξιάρχος μας δήλωσε σχετικά: "Ήταν μια διοργάνωση που μας γέμισε αισιοδοξία. Παρότι διανύουμε ακόμα δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού, τα παιδιά δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και υπόσχονται πολλά και εν όψει των διεθνών διοργανώσεων. Οι σωματειακοί προπονητές συνεχίζουν την καλή δουλειά στο άθλημά μας. Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Επιτροπή Κεντροδυτικής Μακεδονίας για την πετυχημένη διοργάνωση ".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

 

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details