Εκλογικά του Δήμου Δομοκού!!

       
Οκτώ μήνες πριν τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 26η Μαΐου 2018 και ακόμα το τοπίο είναι Θολό. Βέβαια  θεωρείται η κάθοδος του νυν δημάρχου κ Δημητρίου Τζιαχρήστα με  κάποιες απώλειες από τους νυν  συνεργάτες του , αλλά και  πιθανές ενισχύσεις τις οποίες θα πραγματοποιήσει, άλλωστε προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύει εδώ και καιρό!
             
  Στην κούρσα της διεκδίκησης έχει μπει για τα καλά ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μπάμπης Λιόλιος καταγόμενος από το Θαυμακό Δομοκού, και όπως όλα δείχνουν  ξεκινά με βάση άτομα τα οποία προέρχονται από το παλιό ψηφοδέλτιο του κ Σύρου.
                Παρά τις προσπάθειες  που καταβάλλονται, ελάχιστες ως μηδαμινές  θα είναι οι απώλειες στελεχών από την πλευρά του Τζιαχρήστα προς την ομάδα του Λιόλιου, αλλά και το αντίθετο.
               Στο ΚΚΕ η πιθανότητα καθόδου με δικό του ψηφοδέλτιο θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη, αλλά ενδεχομένως να υπάρξει αλλαγή στο πρόσωπο που θα ηγηθεί , πιθανά ονόματα πέραν του κ Νιάνιου, ο κ Αλεξός από το Δομοκό,  με επικρατέστερο τον πρώτο.
                Στο ΣΎΡΙΖΑ αλλά και στην διευρυμένη κεντροαριστερά φαίνεται ότι ψάχνουν να βρουν βηματισμό, για να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο που κατά εκτίμηση στελεχών θα είναι και ψηφοδέλτιο νίκης μιας και η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας θα κατέβει με δύο ψηφοδέλτια.
                 Ο  νέος νόμος απελευθερώνει στα τοπικά διαμερίσματα δυνάμεις , όπου μεμονωμένα άτομα μπορούν να εκδηλώσουν υποψηφιότητες και να εκλεγούν χωρίς στήριξη, ενώ από τους γνώστες του εκλογικού νόμου γίνετε λόγος για " μικρούς προϋπολογισμούς" για τους υποψηφίους Δημάρχους μιας και ένα ποσό από 5000,00 ευρώ ως 10000,00 αρκεί για ένα πλήρες ψηφοδέλτιο.
                  Στο τραπέζι των "τοπικών δημοσιευμάτων" , έπεσε και το όνομα μιας γυναίκας το οποίο δεν έγινε ευρέως γνωστό αλλά δούλεψε ως προπομπός στο να ασχοληθεί κάποια γυναίκα. Άλλωστε το νέο νομοσχέδιο ζητά γυναίκες σε μεγάλη ποσόστωση, γιατί άραγε να μην ηγηθεί και ενός συνδυασμού μια γυναίκα?
                  
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details