Βελτίωση συνθηκών ζητούν οι γονείς στον Παιδικό Σταθμό Δομοκού!

Με έγγραφο  που στέλνουν οι γονείς των παιδιών του παιδικού σταθμού Δομοκού προς το Δήμαρχο Δομοκού ,τους αντιδημάρχους , και την ενιαία σχολική επιτροπή του δήμου κάνουν  γνωστά κάποια θέματα που απασχολούν τους ίδιους αλλά και τους εκπαιδευτικούς του παιδικού σταθμού Δομοκού!
 Στο έγγραφό τους αναλυτικά ζητούν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών του παιδικού σταθμού.  Αναλυτικότερα λένε.....
 <Έχουμε την τιμή να σας Γνωρίζουμε ότι Επιβάλλεται να γίνουν ορισμένες προμήθειες επισκευές και κατασκευές εντός και Εκτός του παιδικού σταθμού του Δομοκού  για τη σωστή διαμονή των παιδιών και την αποφυγή ατυχημάτων στο χώρο αυτό > στην συνέχεια του εγγράφου <σήμερα τα παιδιά δεν βγαίνουν καθόλου στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου γιατί είναι εντελώς ακατάλληλος για να παίξουν επικίνδυνος να τραυματιστούν και λόγω έλλειψης ασφάλειας υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος παράκληση να γίνουν οι ανωτέρω προβλεπόμενες εργασίες για την ασφάλεια και Την  σωστή διαμονή των μικρών μαθητών του παιδικού σταθμού , εάν  δεν υπάρχει σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό παρακαλούμε αναφέρετε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για τροποποίηση του προϋπολογισμού και εύρεση σχετικής πίστωσης. Πληροφορούμεθα ότι έχουν χορηγηθεί χρήματα από το ΕΣΠΑ για τις ανάγκες του παιδικού σταθμού και παρακαλούμε να διατεθούν για το σκοπό αυτό.
 Ο δήμος από την πλευρά του έκανε γνωστό ότι κάνει προσπάθειες για την εξεύρεση χρημάτων και την επισκευή ή την επέκταση ενός Καινούργιου παιδικού σταθμού στο οποίο θα μπορούν οι μαθητές του Δομοκού να στεγάζονται και να κινούνται με ασφάλεια. Ενώ άμεσα θα κινηθεί για επισκευές και έργα συντήρησης.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details