Ένας κορυφαίος αστροφυσικός επισκέπτεται την Λαμία

Ένας κορυφαίος αστροφυσικός επισκέπτεται την Λαμία

Ο Σταμάτης Κριμιζής θα μας μυήσει στα μυστικά του διαστήματος αύριο στη Λαμία.
απο τον fm 1 lamias
Τον διακεκριμένο επιστήμονα, Ακαδημαϊκό και Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και της NASA, Σταμάτη Κριμιζή, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στην διάλεξη – βράβευση που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία αύριο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου 9-11.Θέμα της οι διαστημικές αποστολές Voyager – Cassini, στις οποίες συμμετείχε ενεργά, ο κος Κριμιζής.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός – Φιλοσοφικός – Επιστημονικός Όμιλος Λαμίας «300», η Ένωση Ελλήνων Φυσικών παράρτημα Φθιώτιδας και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Μάλιστα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων και ο Όμιλος «300» θα βραβεύσουν τον Σταμάτη Κριμιζή για την προσφορά του στην Επιστήμη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Αστροφυσικό παγκοσμίου εμβέλειας που μέσα του περικλείει τον Έλληνα ταξιδευτή του διαστήματος χαρακτήρισε μιλώντας στον FM- 1 τον διακεκριμένο επιστήμονα,ο πρόεδρος του συλλόγου Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας,φυσικός και μέλος των 300ων ο κος Φάνης Σμάνης. Αύριο θα μας ταξιδέψει εκλαϊκευμένα στις εμπειρίες που ο ίδιος και η ομάδα του έχουν ζήσει. 
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details