Τέρμα οι Χαρές και στα παιδιά, στο Δομοκό αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

Αφού μας έκοψε την χαρά και το γέλιο η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τους εδώ κυβερνητικούς . Ήρθε η ώρα να την κόψει και στους μικρούς.
Θυμάστε ..ή πιθανόν να έχετε ακούσει τις εποχές που βγαίναν μεγάλα αστέρια στο ποδόσφαιρο, βλέπε Νεστορίδης , Δομάζος, Σιδέρης, Κούδας, . Ε λοιπόν ήρθε ή ώρα να ξαναζήσουμε τις αλάνες τις δεκαετίας του 1940 και του 50!!!
 Η αριστερή κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ , με τις ευλογίες της παλιάς Νέας Δημοκρατίας του Προκόπη Παυλόπουλου (υπογράφει το 2009) κλείνουν λόγω ακαταλληλότητας όλες τις παιδικές χαρές τις χώρας γιατί είναι χωρίς Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές!!
Και δεν φθάνει που τις κλείνουν, ζητούν άμεσα από τους αντιδημάρχους να πάρουν την <ρετσινιά του Ηρώδη των παιδικών χαρών> , και να προβούν με έξοδα των Δήμων στο κλείσιμο τους.
Για να γίνει πιο πειστική η εξουσία στέλνει στο <σκαμνί> 8 αντιδημάρχους του Νομού Καστοριάς.
ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
Το θέμα απασχόλησε το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού όπου κατά πλειοψηφία και υπό τις απειλές των διώξεων αποφάσισε το κλείσιμο των παιδικών χαρών του Δήμου.
Και όλα αυτά την ώρα που όλοι η χώρα σπαράζει από την οικονομική ανέχεια και το μόνο τζάμπα που είχε απομείνει ίσως να ήταν αυτές οι <επικίνδυνες παιδικές χαρές>
 Δυστυχώς η πολιτεία δεν έδωσε χρήματα για την αντικατάσταση τους  απλά υποσχέθηκε ότι στον μέλλον θα υπάρξουν πράσινα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ως τότε τα νέα παιδάκια θα διαπρέψουν στις αλάνες ......με μια μπάλα στα πόδια!
Εκτός αν κανένας Επιχειρηματίας έρθει και στο Δομοκό και επενδύσει σε παιδότοπους με το αζημίωτο φυσικά!!

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details