Δήλωση βόμβα Δημ.Τζιαχρήστα: Μήπως δεν χρειάζονται οι αιρετές περιφέρειες;



Δήλωση βόμβα Δημ.Τζιαχρήστα: Μήπως δεν χρειάζονται οι αιρετές περιφέρειες;
Ο Δημήτρης Τζιαχρήστας παρά το ότι είναι αρκετά νέος ηλικιακά έχει μακρά θητεία στην αυτοδιοίκηση, προέρχεται από αυτοδιοικητική οικογένεια, αξιολογείται  από τους πρωτοποριακούς αυτοδιοικητικούς  με καινοτόμες απόψεις και θέσεις.
 Σήμερα είναι  δήμαρχος Δομοκού και αιρετό μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος. Παράλληλα έχει και πολιτική ιδιότητα αφού είναι ενεργό στέλεχος από τα εφηβικά του χρόνια και τώρα αιρετό μέλος κομματικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας .
Ο κ.Τζιαχρήστας  μιλώντας σήμερα στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα προκύψουν μετά την απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κρίνει αντισυνταγματική την τροπολογία του αρμόδιου Υπουργείου για παράταση ισχύος των συμβάσεων εργαζομένων στους ΟΤΑ όπως για παράδειγμα στον τομέα της καθαριότητας, προχώρησε και  σε μια βαθύτερη προσέγγιση του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.
"Μήπως πρέπει κάποια στιγμή αφού μιλάμε και ορθώς για την κατάργηση των αποκεντρωμένων διοικήσεων να ανοίξει συζήτηση και για την αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού, δηλαδή την αιρετή περιφέρεια;"
Μια θέση που αναμένεται να προκαλέσει αρκετές συζητήσεις και ασφαλώς έχει την σημειολογία της αφού ο κ.Τζιαχρήστας εκτός της αυτοδιοικητικής του ιδιότητας είναι και στέλεχος του τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και  ίσως η σκέψη του αυτή να εκπορεύεται  από κάποιες πιο προωθημένες σκέψεις του ιδίου του κόμματος του;
Στο VIDEO που ακολουθεί συμπεριλαμβάνεται η θέση του κ.Τζιαχρήστα για την αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
ΠΗΓΗ FM1
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details