Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και στην περιοχή!

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και στην περιοχή!


Ακόμα μια χρονιά σε λίγες ημέρες μας αφήνει γεμάτη αναμνήσεις ενώ μια νέα έρχεται να πάρει την θέση της γεμάτη όνειρα και ελπίδες !!!!
Πως μας μπήκε όμως το 2016 στο Ν Μοναστήρι  και τον Δήμο μας και πιά τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν την χρονιά που μας πέρασε?
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Εκλογές στην Νέα Δημοκρατία, πρωτιά για τον Μητσοτάκη- Έντονη σεισμικότητα στην περιοχή μας , καθημερινό φαινόμενο οι σεισμοί.- Λειτουργία της Δημοτικής βιβλιοθήκης στο Ν Μοναστήρι! Το έθιμο της πρωτοχρονιάς και φέτος με μεγάλη επιτυχία αλλά και αλλαγή πλατείας για πρώτη φορά!
ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΣ..
 Κοπή πίτας από την ΠΟΣΑΡ στο Ν Μοναστήρι- Ομιλία του Λυκειάρχη Ν Μοναστηρίου στο Βελίδειο Θεσσαλονίκης ! Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στο Ν Μοναστήρι!
ΜΑΡΤΙΟΣ
Νέος Διοικητής Στρατιάς ο Πουρναριώτης Ηλίας Λεοντάρης – Ανατίναξη οικείας στο Ν Μοναστήρι από μπουκάλα γκαζιού!
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Εκδήλωση του Δήμου Δομοκού για την Οστεοπόρωση- εκδήλωση LETS DO IT   με συμμετοχή όλων των συλλόγων- Δημιουργείτε θέμα με το κλείσιμο καταστημάτων στην τράπεζα Πειραιώς.
ΜΑΙΟΣ
Έντονες βροχοπτώσεις και έντονα  πλημμυρικά  φαινόμενα, και μέσα στο χωριό ζημιές σε σπίτια-  Φεύγει ο χαράκτης συντοπίτης Παπαγεωργίου Δημήτρης στην Ισπανία!
ΙΟΥΝΙΟΣ
Εγκαίνια του Αγίου Αθανασίου στην Ανατολική Ρωμυλία .Συμμετοχή του Δήμου στην τελετή!- Οι χοροσταλίτες στην Ομβριακή
ΙΟΥΛΙΟΣ
Το ΙΚΕΑ με ενέργειες του Δήμου ανακαινίζει δωρεάν τον παιδικό σταθμό Δομοκού!- Κατασκευή του δρόμου Ν Μοναστήρι- Βαρδαλής-Στόν Δομοκό ο Πετρο Λούκας Χαλκιάς με τον Αντώνη Κυρίτση!ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Η μεγάλη εκδήλωση στην Πρόερνα με την Γλυκερία σπάει όλα τα ρεκόρ προσέλευσης κόσμου αγγίζοντας τους 4000 θεατές!


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ο Δήμος Δομοκού μοιράζει αθλητικό υλικό σε όλα τα σχολεία του Δήμου- Ο Αθλητικός όμιλος εντάσσεται αγωνιστικά στο Νομό Καρδίτσας!- Ανατίναξη στο ΑΤΜ της πειραιώς στο Ν Μοναστήρι.




ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ
Μοναστηριώτης συλλαμβάνεται για αρχαιοκαπηλία.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Κατασκευάζονται τα νέα κλειστά δίκτυα ‘άρδευσης στο Ν Μοναστήρι


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Σπιρομέτρηση στο Ν Μοναστήρι- Κουκλοθέατρο στο Ν Μοναστήρι- έθιμο Γουρνοχαράς- και η απώλεια των Δημήτρη Τελούδη και Στέργιο Ντουνούδη σημάδεψαν την χρονιά που μας πέρασε!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details