Στήν έκθεση της φιλοξένιας και πάλι ο Δήμος Δομοκού!

Η 32η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia συνιστά τον απόλυτο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού. Για το 2016, η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 18-20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia. 
Στόχος της φετινής Philoxenia είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας – ο τουρισμός – παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της περσινής διοργάνωσης απέδειξαν - 17.500 επισκέπτες, 150 hosted buyers, +39% Αύξηση διεθνών εμπορικών επισκεπτών, +17% Αύξηση εμπορικών επισκεπτών στο σύνολο, 351 εκθέτες, 3.000 προγραμματισμένα ραντεβού με hosted buyers – καθιστούν σαφές ότι οι εκθέσεις Philoxenia και Hotelia αποτελούν το πιο δυνατό δίδυμο για τον τουρισμό και το ξενοδοχείο.
Σε αυτή την έκθεση ο Δήμος Δομοκού θα βρίσκετε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα σε δύο περίπτερα.
 Στό περίπτερο της Στερεάς Ελλάδος και στο περίπτερο των ιαματικών πηγών Ελλάδος, όπου θα ενημερώνει και θα μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια για την περιοχή.


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details