ο Δ/ΤΗς ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Δομοκού ημερίδα ενημέρωσης των γεωργών και κτηνοτρόφων της περιοχήςαπό  εκπροσώπους του ΕΛ.Γ.Α.,με σκοπό την ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων σχετικά με την αγροτική δραστηριότητα.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούνσχετικά με την  ασφάλιση του φυτικού και του ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛ.Γ.Α. καθώς και για άλλα θέματα που άπτονται της διαδικασίας της ασφάλισης.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε, επίσης, παρουσίαση της εφαρμογής του διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α.

Στη συνέχεια  ακολούθησε συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα που τους απασχολούν, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα όλο το φάσμα της διαδικασίας ασφάλισης.
Στη συνάντηση παρευρέθηκανο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Κουρεμπές Θεοφάνηςκαι ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κύριος Ζαννιάς Αθανάσιος συνοδευόμενοι από στελέχη του Οργανισμού, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Τζιαχρήστας Δημήτρης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτωνκαθώς και πλήθος κτηνοτρόφων και αγροτών του δήμου.

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details