Καρδίτσα: Ανατίναξαν ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι

Το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας «χτύπησαν» σήμερα στις 5 το πρωί δυο άγνωστοι δράστες.
Συγκεκριμένα δυο δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Τράπεζας Πειραιώς, με στόχο να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, δεδομένου ότι το μηχάνημα ανεφοδιάστηκε την περασμένη Πέμπτη, οπότε μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα δεν ήταν γνωστό το πόσα χρήματα είχαν απομείνει.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα έντονη, γεγονός που τους έκανε να ανησυχήσουν και να αναζητήσουν τι έγινε, ενώ κάποιοι απ αυτούς κάνει λόγο για δυο δράστες οι οποίοι μετά την έκρηξη σκόρπισαν χρήματα δεξιά- αριστερά, με τους δράστες αφού πήραν το κουτί με τα υπόλοιπα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας skoda χρώματος ασημί και εξαφανίστηκαν.
Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το σημείο της επίθεσης, ενώ αυτή την ώρα αναμένεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ώστε να εντοπίσει το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε προηγηθεί άλλη μια ανατίναξη σε ΑΤΜ στο Νέο Μοναστήρι.


ΠΗΓΗ ΕΡΤ-, ΦΩΤΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑPRESSShare on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details