Και με ευρώ και με δραχμή ο Δομοκός ΠΑΡΩΝ με πολιτιστικά δρώμενα!!!

Παρά το τσουχτερό κρύο για την εποχή αλλά και τις αντίξοες πολιτικές συνθήκες που προέκυψαν τα ξημερώματα του Σαββάτου το φεστιβάλ χορού στο Δομοκό πραγματοποιήθηκεστο Βούζι και μάλιστα με μεγάλη προσέλευση κόσμου!
Τα χορευτικά που συμμετείχαν μάγεψαν τον κόσμο που παρέμεινε στην εκδήλωση μέχρι το τέλος !!!
συμμετείχαν:
Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων.
  • Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού.
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού.
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Νεοχωριτών Δομοκού "Οι Άγιοι Ανάργυροι".
  • Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέου Μοναστηρίου "Η Ανατολική Ρωμυλία".
  • Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων
    .
Οι σύλλογοι βραβεύτηκαν με πλακέτα για την συμμετοχή τους απο το Δήμο , ενώ όλοι οι χορευτές έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα!




Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δομοκού κ Δημήτριος Τζιαχρήστας,ο πρόεδρος του ΔΣ κ Νικόλαος Καλημέρης, ο Αντιδήμαρχος κ  Κ Καφαρατζής, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ Γκούβας , Αυγέρης, Πέτσας, Χριστοδούλου, Γκανίδης, Αντωνοπούλου Αγγελική, η πρόεδρος του Πολιτιστικού οργανισμού κ Μ Κατσακιώρη, ο πρόεδρος του ΤΚ Βουζίου κ Γκουζίνης και ο Πρόεδρος της ΔΚ Δομοκού κ Τσόγκας.
























Share on Google Plus

About kalimerisnikos

5 comments:

Unknown είπε...

Αρθρογράφε της δραχμής ......
"Τυφλός τυφλόν οδήγαγε κι οι δυο στο λάκκο πέσαν."

Αρθρογράφε,λάτρη της δεκάρας της δραχμής ...και του "παραπλανητικης χρησης" πολιτικων δρωμενων χωρίς να έχεις διαίσθηση του χρόνου και της κατάστασης που βρίσκεται η χωρας μας και φυσικά ο δημου μας
Μάθε λοιπόν οτι το 50% τουλαχιστον των δανεισμενων αγροτών μας βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής, την οποια ειναι παρα πολυ δύσκολο να αποφύγουν την επόμενη πενταετία .

Έχει αναλυθεί διεξοδικά (απο τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ) ότι μια χώρα με κατεστραμμένη εθνική παραγωγή δεν μπορεί να έχει εθνικό νόμισμα,( παρά μονο και υπο προϋποθέσεις, ισως ....ένα παράλληλο νόμισμα για συναλλαγές εντος της χωρας,για την αύξηση της ρευστότητας)
Και επειδή δεν μπορεί να έχει εθνικό νόμισμα, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη καλώς ή κακώς να είναι στο ευρώ.
Η Ελλάδα δεν διαθέτει αυτάρκη οικονομία για να μπορεί να διαθέτει και εθνικό νόμισμα.
Εθνικά νομίσματα παγκοσμίως έχουν μόνο χώρες με εθνική αυτάρκη οικονομία και αναφερόμαστε στα ισχυρά νομίσματα του πλανήτη.
Ακομα και στη περίπτωση της διάλυσης της Ευρώπης,πιθανότερο είναι το δολάριο παρα η δραχμη

Τα εξελισσόμενα γεγονότα και οι ραγδαίες εξελίξεις δεν μου επιτρέπουν να πω περισσότερα......ομως μην ανησυχείς θα επανέλθω ,οταν το μου το επιτρεψει ο χρονος και οι κρίσιμες καταστάσεις που περνούν και θα περάσουν οι συμπολίτες μου και δεν αναφέρομαι μονο στους δημοτες δομοκου αλλα σε ολους τους ελληνες και κυριως σε αυτους που δεν συμμετείχαν στο πάρτι.........παρόλα αυτα, έχουν κληθεί απο εσένα και μερικούς αλλους εξυπνάκηδες να πληρώσουν το παρτάκι των αλόγιστων και της παραπλάνησης και του αποπροσυνατολισμου της κοινής γνώμης

Μέχρι να επανέλθω.........
Πεσμου ποσες δραχμές μισθό η σύνταξη πρέπει να παίρνει ο πατέρας μου για να πληρώσει το δάνειο του σπίτιου μας,όταν οι τράπεζες θα έχουν χρεοκοπήσει.......και τα δάνειο μας θα έχει περάσει σε χέρια αρπακτικών .......
Πεσμου ποσες δραχμές μισθό η σύνταξη πρέπει να παίρνει ο πατέρας μου για να πληρώσει τα ευρω των σπουδών μου στo εξωτερικο


Αν η κουτοπονηριά μερικούς τους ωφέλησε πολλές φορές στο παρελθόν........ στο μέλλον θα είναι πολύ δύσκολο να τους βγάλει απο τα αδιέξοδα του παρελθόντος.

Unknown είπε...

21 Ιανουαρίου 2015 - 1:10 μ.μ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...
Έχοντας υπόψιν:
Σαμαράς-Βενιζέλος "ξεπλένουν" εαυτούς και στήνουν την τέλεια παγίδα στον Τσίπρα.
Επειδή αναγνωρίζουν ότι δύσκολα στέκονται , επιδιώκουν να σταθούν αύριο, με κόμματα αμιγώς δικά τους.
Τέλος ο Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι σε κατάσταση πανικού ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα πάρει αυτοδυναμία.
Όταν σχηματίσει συμμαχική κυβέρνηση, προετοιμάζει το έδαφος με το βλέμμα πάντα σε δεύτερες εκλογές ή με την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Οσο αφορά την υπόσχεση ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή χρέους…
Μπορούν να πετύχουν έμμεσο κούρεμα δηλ με μεταφορά των κεφαλαίων που δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στον μηχανισμό EFSF/ESM.
Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να μειωθεί το χρέος κατά 30-40 δισ. ευρώ.(ενας τρόπος μείωσης του χρέους χωρίς να δημιουργηθουν προστριβές με άλλες χώρες).Ολα τα υπόλοιπα που εχουν ειπωθεί απο Λαφαζάνηδες και Στρατούληδες είναι κοπανιστός αέρας...
Δεύτερον, έχουν κάποιες ελπίδες, αλλά ελάχιστες, ότι η Γερμανία θα μπορούσε να δεχθεί το κατοχικό δάνειο να αντισταθμισθεί με κάποια από τα διακρατικά δάνεια που έχει δώσει στην Ελλάδα στο πλαίσιο του πρώτου μνημονίου.


Πάνω απ'όλα όμως ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ έρχεται καταιγίδα....

Η ελληνική νοοτροπία της ανευθυνοτητας είναι η μόνη που σίγουρα θα κυριαρχήσει…..
Να δεις που στο τέλος για όλα αυτά που θα συμβούν θα πουν πως φταίει ο Αλέξης, ενώ ο Αλέξης θα πει πως έφταιγε αυτός που κρατούσε το “μπαζούκας' ( Ο ΝΤΡΑΓΚΙ )......και ο λογαριασμός στον λαό…... ας ελπίσουμε, ότι μετά από μια ανώμαλη προσγείωση (η μηδενισμό...) το 2015, ίσως ο ήλιος μισοανατείλει το 2016 ,όπως έχουμε προβλέψει από το 2012,(φυσικά από τύχη και μόνο,διότι από σύνεση ούτε λόγος να γίνεται…….)

Να τους χαιρόμαστε και όσο αντέξουμε.......

21 Ιανουαρίου 2015 - 1:10 μ.μ.




kalimerisnikos είπε...

«Αυτοί οι τύποι, οι μικροαστοί, δε σκέφτονται ποτέ τους να αυτοκτονήσουν γιατί η ζωή τους ανήκει στο Θεό, αλλά στην ουσία, επειδή δεν αποφασίζουν ούτε για τη ζωή τους, ούτε για το θάνατό τους. Είναι αμνήμονες εκεί που τους συμφέρει, αλλά οραματιζόμενοι το μέλλον δε ζουν ποτέ ένα παρόν της προκοπής.

Κάνουν μακροπρόθεσμα όνειρα που, κατά κανόνα, τα προφταίνει ο θάνατος. Χτίζουν ντουβάρια. Αγοράζουν οικοπεδάκια. Δεν ψάχνουν τσάντες, γιατί σπάνια ερωτεύονται και όπως όλοι οι βλάκες, ποτέ δε νιώθουν ανίσχυροι.

Τρέμουν τις υποχρεώσεις, αλλά τελικά παντρεύονται μια υπομονετικιά, αφού την πρήξαν επί χρόνια τόσο, που δε θέλει πια ούτε να τους χέσει. Κάνουν δύο μόγγολα, γιατί “ένα ίσον κανένα”. Ή τρία, αν τα δύο πρώτα είναι κορίτσια. Και βέβαια, τους αρέσουνε πολύ οι βιζιτούδες, τις οποίες πάντα ρωτάνε μετά το πήδημα: “Πώς ξέπεσες έτσι;”

Όχι, δεν έχουν αρκουδάκι οι μικροαστοί. Μόνο σκουπίδια. Σε τρόφιμα, σε ιδέες, σε τρόπο ζωής, σε πράξεις. Την ξέρω απέξω κι ανακατωτά την Αδελφότητα (…). Τρέμει μην πιαστεί κορόιδο και πάντα πιάνεται. Υπεκφεύγει. Στρεψοδικεί. Αναβάλλει. Υποκρίνεται. Ζητάει τα πάντα και δε δίνει τίποτα. Παριστάνει τη Δίκαιη.

Αρνείται τα τεστ πατρότητας για να γλιτώσει τη Διατροφή και πάντα είναι από κοντά ένας μειλίχιος και τίμιος επαρχιακός δικηγοράκος, πρόθυμος να σπιλώσει την άπορη κακομοίρα.

Ο Μικροαστός δε θέλει μπλεξίματα. Γι’ αυτό δε μπορεί να είναι ποτέ επαναστάτης, άρα παλικάρι. Δεν είναι αντιπαθής σαν υπέρμετρος, είναι σιχαμένος σαν πλαγιοδρόμος. Νομίζει πως είναι διπλωμάτης και πως λύνει γόρδιους δεσμούς, στην ουσία όμως ξεμπερδεύει μόνο τον εαυτό του και τρελαίνει όλο τον κόσμο γύρω του.

Κανείς δεν είναι πιο επικίνδυνος από αυτά τα ήσυχα, μειλίχια ανθρωπάκια, τους μικροαστούς».
ΜΑΛΒΙΝΑ ΚΑΡΑΛΗ

kalimerisnikos είπε...

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η εκτίμηση του ΔΝΤ είναι πως το χρέος της Ελλάδας θα είναι ακόμη στο 118% του ΑΕΠ το 2030, ακόμη κι αν η χώρα προχωρήσει στις σκληρές μεταρρυθμίσεις που αξιώνουν οι δανειστές. Το ποσοστό αυτό είναι και πάλι υψηλότερο από το 110% που το ΔΝΤ θέτει ως όριο για να θεωρήσει βιώσιμο το ελληνικό χρέος.
H προσφορά των 35 δις δεν αφορά ad hoc επενδύσεις, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία επιχορήγηση της ΕΕ που είναι κανονικά στη διάθεση όλων των χωρών- μελών. Και όπως σημειώνει η Süddeutsche Zeitung η πρόσβαση στο ρευστό απαιτεί 15% συγχρηματοδότηση στην περίπτωση της Ελλάδας, την οποία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά. Εξαιτίας αυτού, η Ελλάδα έχει αδιάθετα τα ποσά από τα 38 δισεκατομμύρια των διαθέσιμων επιχορηγήσεων το διάστημα 2007-2013.

Unknown είπε...

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ..
Αυτη την στιγμη θελουμε αυξηση παραγωγικοτητας, εργα υποδομης και αναπτυξης για μειωση ανεργειας και αυξηση του ΑΕΠ
Εχουμε βρεθει σε πολυ χαμηλα επιπεδα και εχουμε μεγαλα περιθωρια αναπτυξης του ΑΕΠ οποτε μπορουμε να πετυχουμε μεγαλη μειωση του ποσοστου χρεους προς ΑΕΠ
Αυτη στιγμη ....ΔΕΝ εχουμε αναγκη της μειωσης του χρεους ,( ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ )
Ολες οι χωρες εχουν υψηλο χρεος και βρισκονται στα ζενιθ της παραγωγικοτητας ,αν βρεθουν στα κατω τους ,οπως ειμαστε εμεις σημερα ,θα εχουν μεγαλυτερο ποσοστο χρεους προς ΑΕΠ ,απο εμας.

Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Ν ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙΣ .......
ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΙΕΣ,, ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙΣ
ΑΚΟΥ--ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.
Μια κοινωνια με παρτακηδες ειναι μια κοινωνια κατεστραμενη.....
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ...ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ,ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ
Οσο εσχεισε καποιος μεχρι σημερα την δανειακη του συμβαση με μια τραπεζα αλλο τοσο θα εσχιζε και Ο ΣΥΡΙΖΑ τα μνημονια της Ελλαδας.
Παραδεξου οτι επεσες θυμα των πολιτικων για πολλοστή φορα, για μην μπορει να σε δουλεψει και ο επόμενος πολιτικος....θελεις να το παιξεις κουτοπονηρος η ψευτομαγκας ,παιξτο εχεις καθε δικαιωμα αλλα μην γινεσαι θυμα στην καλπη,διοτι καταδικαζεις και τους αλλους,τον αδερφο σου,τον γιο σου,τον φιλο σου,ολους μας

οι Εκλογες 2015 ηταν ΑΠΑΤΗ και το εχει αποδειξει ο παρατηρητης με τις προβλεψεις του

Το δημοψηφισμα ειναι μη ηθικο και νομιμο ,ειναι διχασμος για τους ελληνες,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ 'παιζεται διπλο παιχνιδι'... αν τα πραγματα πανε στραβα,στην πρωτη ευκαιρεια ο ενας θα κατηγορει τον αλλο .
Το δημοψηφισμα οπως εγινε , στην χρονικη στιγμη που εγινε ,κατω απο τις συνθηκες που εγινε ειναι ακρως επικυνδυνο ,ασχετως αν ακομα οδηγησει και σε θετικο αποτελεσμα.

Το δημοψηφισμα πρεπει να ακυρωθει ,παση θυσια ειναι πρακτικώς ανοητο ,δεν εχει καμια διεξοδο και μονο αδιεξοδα ρισκαρουμε
Απο το ευρω δεν μπορουν να μας διωξουν αλλα αν βρεθουμε 3 με 5 μηνες χωρις ευρω θα αναγκαστουμε να φυγουμε μονοι μας και ακριβως αυτο αποσκοπουσε ο ΣΥΡΙΖΑ ωστε να αναγκαστουμε να παμε στη δραχμη (σχεδιο ΛΑΜΠΑΔΙΤΣΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ )
ΑΠΟΞΕΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....
Παραλληλο νομισμα ειναι υπο εξεταση,οχι ομως εθνικο νομισμα
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεσα σε πεντε μηνες μας οδηγησε ΣΚΟΠΙΜΑ να χασουμε 40 με 50 δισ
πολεμο να ειχαμε τοσα δεν θα χαναμε
Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει διαπραξει το μεγαλυτερο οικονομικο εγκλημα μετα τον παπανδρεου

Ειναι πρακτικως αποδειγμενο οτι ολοι οι πολιτικοι ηταν αναξιοι των περιστασεων,,για αυτο τωρα ενας ,ενας ολοι τους το παραδέχονται διοτι χτυπησε καμπανάκι καταστροφης,για την οποια ευθυνονται ολοι τους.
Στην δεδομένη στιγμη ,αυτοί ειναι μαζι μου και οχι εγω μαζι τους

Author Details