Δια βίου μάθησης στο Δομοκό.........

Πολλά είναι τα προγράμματα που <έτρεξαν> φέτος στο Δήμο Δομοκού, και συνεχίζουν να εκτελούνται σε Δημοτικά Διαμερίσματα!
Το τμήμα ''τοπικοι παραδοσιακοι χοροί'' με εκπαιδεύτρια την κα Βασιλική Ταγκούλη...οι χοροί καλά κρατούν σε Νέο Μοναστήρι και Αγραπιδια








Το τμήμα ''εργαστηρι κατασκευης κοσμήματος'' στο Πουρνάρι ....Η πρόεδρος και τα μελη του συλλόγου συνεχίζουν να δημιουργούν....





Το τμήμα ''επεξεργασία κειμένου -διαδίκτυο'' με καθηγητή τον κο Ιωάννη Μπίτη...οι εκπαιδευόμενοι υποστήριξαν μεχρι τέλους ένα απο τα πιο επιτυχημένα σεμινάρια στο Νέο Μοναστήρι.




Το σώμα του Πυροσβεστικού κλιμακίου Δομοκού παρακολούθησε με επιτυχία το τμήμα ''αγωγή υγείας - πρώτες βοήθειες'' με εκπαιδεύτρια την κα Ιουλία Στίγκα.Εξαιρετικό σεμινάριο με θερμούς υποστηρικτές..







Το τμήμα ''εργαστηρι κατασκευής κοσμήματος'' με την εκπαιδεύτρια Ελισάβετ Παπανικολάου στο Νέο Μοναστήρι.Ευχαριστούμε για τη θερμή ανταπόκριση των γυναικών..













Το τμήμα ''Ιστορία της τέχνης'' στο Νέο Μοναστήρι με καθηγήτρια την κα Καραμάνου Αναστασία.Ευχαριστούμε θερμά τον κο Νίκο Καλημέρη ,πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Δομοκού καθως και τον κο Σπαλίωρα Κωνσταντίνο, διευθυντή του γυμνασίου Νέου Μοναστηρίου που υποστήριξαν με την παρουσία τους το τμήμα.







απο τον Δομοκό...δράσεις Φιλαρέτη!








Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details