Η απόλυτη ύπαρξη του…. τίποτα(Γράφει η Αννίτα Τερζίδου)

Η απόλυτη ύπαρξη του…. τίποτα(Γράφει η Αννίτα Τερζίδου) απο http://www.eordaialive.com/



Τις τελευταίες δεκαετίες μετά την ευρεία διάδοση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία κατάφεραν να πλασαριστούν ως τέταρτη εξουσία αναδύθηκε μια σημαντική γενιά κρετίνων τηλεπερσόνων. Και λέω σημαντική γιατί πώς αλλιώς θα ξέραμε τι κάνει η κάθε ξιπασμένη Ελληνίδα στάρ, πού τρώει πού πίνει πού πάει τα παιδιά της βόλτα, που κάνει γκομενότσαρκες , και λοιπές άχρηστες πληροφορίες. Μια σειρά από μαϊντανούς που κάθονται σε ένα φωτεινό πάνελ το οποίο περιλαμβάνει λογιών λογιών ανθρώπους του κοτσομπολιού. Από  εξελιγμένες και τα τελευταία χρόνια μορφωμένες βίζιτες μέχρι ανελέητους ,αναξιοπρεπείς γκέυ που αποθρασύνονται μόλις δούν φακό.
    Μόνιμες πλέον τηλεπαρουσιάστριες που λίγο θέλουν να βγούν σε σύνταξη μεγάλωσαν γενιές παιδιών με την ξιπασιά και την κενότητα του μυαλού τους. Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι καναλάρχες που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κράτος εν κράτει και πληρώνουν αδρά αυτά τα τηλεοπτικά trash για να είναι στο γυαλί και να προσφέρουν στο κοινό κάθε είδους ψυχαγωγική ηλιθιότητα.
    Δώστε στον λαό άρτο και θεάματα όπως στην αρχαία Ρώμη έτσι κι στην σύγχρονη Ελλάδα, έτσι ώστε να ξεχνά την φτώχεια του και τις αδυναμίες του. Μοιάζουμε με υπανάπτυκτο κράτος της Ρουάντα . Οι πολίτες μας έχουν μορφή που προσεγγίζει την χωμάτινη. Τα ρούχα τους χιλιοφορεμένα ,χιλιοπλυμένα και η κακή διάθεση οδηγός σε οποιαδήποτε ασχολία τους. Νεαρά κορίτσια που μοιάζουν με κακομεταχειρισμένες γυναίκες ,χωρίς καθόλου διάθεση και αγόρια απεριποίητα που προβάλλουν ως δικαιολογία το ιδεολογικό τους υπόβαθρο ίσως ή την ανεργία. Ελάτε τώρα! Τι σχέση έχουν οι ιδεολογίες! Μηδενική καλαισθησία, μηδενική εκγύμναση του σώματος ,και το κυριότερο μηδενική φροντίδα της ψυχής τους.
    Κι από την άλλη πλευρά οι καλογυαλισμένοι πανελίστες να μας δίνουν συμβουλές για το πώς θα πάει ο κόσμος μας καλύτερα. Χωρίς τις κάμερές τους είναι ένα τίποτα. Χωρίς την προβολή τους δεν υπάρχουν. Στροβιλίζονται όλοι μαζί σε μια τρέλα με τόσες αντιθέσεις που πολλές φορές καταλήγουν να είναι καταστροφικές.
    Και για να τεκμηριώσω την άποψη μου γι’ αυτή την τρέλα θα σας παραθέσω το εξής ψυχαναλυτικό απόσπασμα του Κώστας Ζερβού, Ψυχίατρου και ψυχαναλυτή μέλους της Ελληνικής και της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Εταιρείας. «Αναπόφευκτο συμπέρασμα που συχνά ξεχνάμε: ο κόσμος κατά καιρούς τρελαίνεται. Επικρατούν σε μαζικό επίπεδο ο κατακερματισμός, το άγχος, η καταστροφικότητα, η συναισθηματική απροσφορότητα, η παραγνώριση της πραγματικότητας και η παραληρητική σκέψη, η έλλειψη νοήματος, λογικής συνοχής και χρονικής συνέχειας, η άκριτη καταφυγή στην πράξη: όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν δηλαδή την ψύχωση.»
Γι’ αυτό και τόση ασχήμια, τόση ψευτιά και τόση διασημότητα……
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details