Η Καρδιτσιώτισσα Κουρομπύλια ξετρέλανε τον Πλατινί !

Η Καρδιτσιώτισσα Κουρομπύλια ξετρέλανε τον Πλατινί !


Η διεθνής βοηθός Χρύσα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής) κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην Σούπερ Λίγκα και η απόδοσή της αποτέλεσε και το… διαβατήριο, ώστε ο Ντάλας να… ρισκάρει και να την ορίσει βοηθό στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ Τορίνο-Ατλέτικ Μπιλμπάο 2-2, το οποίο διαιτήτευσε ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
Η Κουρομπύλια είχε πολύ καλή απόδοση σε σημείο που να την παρατηρήσει και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, ο οποίος μόνο καλά λόγια είχε να πει. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα «έβγαλε» γυναίκα βοηθό στην Ευρώπη μετά από έντεκα χρόνια.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ντάλας ζήτησε ραντεβού μαζί της, το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. «Σου μεταφέρω όχι μόνο τα δικά μου συγχαρητήρια αλλά και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ. Ο κύριος Πλατινί ξετρελάθηκε με την εμφάνισή σου. Συνέχισε έτσι. Ήσουν πολύ καλή. Με την ανάλογη προσπάθεια μπορείς να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο». Εννοείται ότι η Κουρομπύλια θα οριστεί και στο μέλλον, καθώς είναι ειλημμένη η απόφασή της ΟΥΕΦΑ να προβάλλεται και η γυναικεία διαιτησία.
πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details