Υπομονή ακόμα 68 ημέρες απομένουν για τον ερχομό του νερού στο Βούζι Δομοκό!!

Άστραψαν και βρόντηξαν οι κάτοικοι του Βουζίου στο Δομοκό σήμερα!! Το πρόβλημα του νερού παραμένει  και αυξάνετε χρόνο με το χρόνο!

Καμιά ενέργεια απο το 2013 εως το 2014 για να δοθεί τέλος στο πρόβλημα του νερού δεν έκανε η νύν δημοτική αρχή, απλά ανακάλυψε οτι υπάρχει πρόβλημα στο χωριό βούζι ! Ξέχασαν να δώσουν λύση οι δημοτικοί άρχοντες και τα έριξαν όλα στο θεό!!
Τι προτείνουν λοιπόν ? Λιτανεία?
παραθέτω το άρθρο απο το star lamias 

Στέρεψε από νερό ένα ολόκληρο χωριό στο Δομοκό.(video)

Στέρεψε από νερό ένα ολόκληρο χωριό στο Δομοκό. Εδώ και 15 ημέρες οι κάτοικοι από το Βούζι έχουν μείνει χωρίς νερό και εγκαταλελειμμένοι από τις αρχές και τον δήμο.
Σήμερα, μετά από απελπιστικές προσπάθειες, έφτασε στο χωριό υδροφόρα για να μοιράσει νερό στα σπίτια για τις βασικές τους ανάγκες. Οι απαντήσεις που παίρνουν για την αιτία του προβλήματος είναι αντιφατικές, καθώς κάποιοι από τους υπευθύνους αποδίδουν την έλλειψη νερού σε βλάβη, ενώ κάποιοι άλλοι στο πρόβλημα της λειψυδρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας, οι πηγές και οι γεωτρήσεις έχουν στερέψει και για τον λόγο αυτό σήμερα βρέθηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος, αναζητώντας λύση.


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details