Δημήτριος Παπαγυιός: «Επειδή έχουμε γνώση εμείς οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι …ακούστε μας»

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014
Posted by Lamia Times

Δημήτριος Παπαγυιός: «Επειδή έχουμε γνώση εμείς οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι …ακούστε μας»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΥΙΟΣ: «Επειδή έχουμε γνώση εμείς οι γεωργοί και κτηνοτρόφοι …ακούστε μας»

Ο Δημήτριος Παπαγυιός απ ‘ την άνω Αγόριανη Δομοκού π. πολιτευτής  Νομού Φθιώτιδος με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, Αγροκτηνοτρόφος μας άνοιξε την καρδιά του. Τον συναντήσαμε στον όμορφο  τόπο του και μας είπε πολλά. «Δύσκολες στιγμές περνά η πατρίδα μας  καιρό τώρα  και για να  έρθουν καλύτερες μέρες σ’ αυτές  τις εκλογές πρέπει να στείλουμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη στην ΕΥΡΩ-ΒΟΥΛΗ.
Θέλω να τα γράψεις, μας είπε όπως θα τα πω και να μεταφέρεις στα Μ.Μ.Ε.  τις προτάσεις μου όχι μονάχα στους Έλληνες και Ελληνίδες αλλά σ’ όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.    Όλοι οι πολιτικοί της πατρίδας μας έχουν μιλήσει και εξακολουθούν να μιλούν για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  Κανένας όμως πολιτικός, κανένας πρωθυπουργός  κανένα κόμμα μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα για να εφαρμοσθεί αυτή η ωραία εξαγγελία. Εγώ  σαν πολιτευτής και σαν απλός πολίτης με όραμα προτείνω την εφαρμογή της κοινωνικής Δικαιοσύνης στην πράξη.                                    ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Προτείνω να δημιουργηθεί ένα ταμείο  που θα στηρίζεται στην κατανάλωση όλων των αγαθών. Δηλαδή , βάζοντας μια εισφορά που θα πηγαίνει στο κοινό ταμείο, θα ανταμώνουμε πλούσιοι και φτωχοί με την κατανάλωσή μας και έτσι θα έχουμε την  πρώτη εφαρμογή κοινωνικής Δικαιοσύνης: ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ-ΑΥΤΟΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕ-ΑΥΤΟΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕ. Παράδειγμα: Όταν η μάνα αποκτά παιδί  να υποχρεούται με βάση το νόμο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   ο γιατρός που πληρώνετε για την γέννα να ασφαλίζει το μωρό με βάση αναλογίας εισφοράς, οπότε το νεογέννητο να ξεκινά την ασφάλισή του  και την ένταξή του μεγαλώνοντας και καταναλώνοντας τα του ζην δεν θα περιμένει να βρεί δουλειά για να ασφαλιστεί  και σήμερα όλοι οι άνεργοι καταναλώνουν αλλά ασφάλεια δεν έχουν.                                                                                                                     
Εισφορά λοιπόν σε όλα τα αγαθά και με τον τρόπο αυτό θα απαλλαχτούν οι επιχειρηματίες  από τις εισφορές στο ΙΚΑ  και αλλού και θα μπορούν να προσλάβουν περισσότερους εργαζόμενους.                                                                                                                                             Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ και προσωπικά ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ μπορούν να  κάνουν πολλά και να βελτιώσουν και να υλοποιήσουν  τέτοιες προτάσεις.                              Στείλτε τον Καρατζαφέρη στο Ευρωκοινοβούλιο !
Η Ευρώπη για να διοικηθεί σωστά, κατ’ εμέ, χρειάζεται τέσσερις κατευθύνσεις:
1η) Δικαιοσύνη με παλαμάρια και όχι με αράχνη                                 
2η)Νόμους χωρίς παράθυρα                                                                                                                  3η)Κοστολόγιο-τιμολόγιο  ειδών και ζωής
4η)Γενική εκμετάλλευση της γης
5η)Κοινωνική Δικαιοσύνη                                                                                                                                      Τελειώνοντας θα σας παρακαλούσα να εμβαθύνετε την ουσία της πρότασής μου γιατί πιστεύω πως η εφαρμογή της θα φέρει πολλά οφέλη στην πατρίδα μας 


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details