Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Δομοκού!

Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πρίν την κατάθεση των ψηφοδελτίων για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται σε όλο τον Δήμο Δομοκού, και ομάδες ανθρώπων που σκέπτονται να διεκδικήσουν την διοίκηση του Δήμου για τα επόμενα 5 χρόνια βρίσκονται σε συνεχίσεις συζητήσεις. Σίγουρες μέχρι στιγμή πρέπει να θεωρούνται δύο υποψηφιότητες , η πρώτη είναι του πρώην Δημάρχου Θεσσαλιώτιδος και αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Δομοκού κ Δημητρίου Τζιαχρήστα  , ενώ δεύτερη  είναι η υποψηφιότητα από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, του Χρήστου Νιάνιου συνταξιούχου εκπαιδευτικού.
Δύο άλλες υποψηφιότητες που πιθανόν να βρεθούν στις κάλπες του Μαΐου είναι η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Ξυνιάδος κ Κοντονάσιου, και η υποψηφιότητα του κ Πουτουρούδη από τις Καρυές Δομοκού !
Στην ομάδα του νυν Δημάρχου οι πληροφορίες κάνουν λόγω για μή κάθοδο του κ Σύρου στις εκλογές , κάτι όμως που ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει! Η δημοτική ομάδα όμως του νυν Δημάρχου βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για αναζήτηση νέου αρχηγού , αν και εφόσον ο κ Σύρος αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές, 'ετσι πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται και από αυτή την πλευρά!
Ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγω για τρεις τουλάχιστον διεκδικητές του χρίσματος στην νυν πλειοψηφούσα ομάδα!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details