Ανακοινώσεις του Συλλόγου Γυναικών "ΦΙΛΑΡΕΤΗ"

Ανακοινώσεις του Συλλόγου Γυναικών "ΦΙΛΑΡΕΤΗ"
  • Το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014, στις 5 μ.μ., ο Σύλλογος σας προσκαλεί στη κοπής πίτας, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο "ΖΗΣΗΣ", στο Δομοκό.  Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό τμήμα (παιδικό  & ενηλίκων) ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, διασκέδαση και χορός.
  • Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασσίου, στη Στυλίδα καθώς και επίσκεψη στο γηροκομείο "ΠΕΤΡΗ". ΄Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ. 6978798798 & 6972842746.
Ώρα αναχώρησης: 2:30 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου:     10 ευρώ.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας.Δεν κατέστει δυνατό να ανοίξω την (επικοινωνία) και γι΄αυτό θα στείλω από εδώ κάτι που θέλω να πω.
Συγκλονιστικός ο Θεοφιλέστατος Μελέτιος Γρηγοριάτης-Επίσκοπος Κονγκό, ιεραπόστολος από την Ι.Μ. Γρηγορίου Αγίου Ορους- προχθές στο κύρηγμά του στον Ιερό Ναό Νέου Μοναστηρίου.Αναφέρθηκε σε πολλά,(που μας αφορούν ως οικογένειες) εντόπισε πολλά παραστρατήματά μας λες και μας διάβαζε σαν ανοικτό βιβλίο (κυριολεκτικά καλοπροαίρετος καταπέλτης και ευγενέστατος.
Ένα από τα συγκλονιστικά του ήταν ότι¨αδερφοί μου ζούμε ημέρες του προδρόμου του αντιχρίστου¨.Όσο για ένα μικρό δείγμα των θαυμάτων που συμβαίνουν εκεί κάτω στους ιθαγενείς τι να πει κανείς.
Εμείς εδώ ζούμε στον κόσμο μας, κοιμόμαστε με τα τσαρούχια.
Πρόκειται για ένα μεγάλο ιεραπόστολο της ορθοδόξου εκκλησίας μας.Θρακιώτης στην καταγωγή από Μ. Μοναστήρι.Εβάπτησε πάνω από 25.000 χιλιάδες ιθαγενείς του Κογκό, ίδρυσε νοσοκομεία, σχολεία,πτωχοκομεία,εκκλησίες,μοναστήρια κλπ και πολύ πρόσφατα η λαϊκή δημοκρατία του Κονγκό του απένειμε τον ανώτερο τίτλο τιμής για την προσφορά του στο κράτος του Κονγκό.Καλή δύναμη στο πολύ δύσκολο έργο του και ας εύχεται και για μας.Καλό ταξίδι κατά την επιστροφή του στο Κονγκό.

ς εύχεται και για μας

Author Details