ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     
     
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Η Κ.Ο.Β. Ν.Μοναστηρίου του Κ.Κ.Ε. σας καλεί

στην  εκδήλωση  για τα 95 χρόνια ζωής,δράσης και προσφοράς του Κ.Κ.Ε.

Κυριακή 29/12/2013 στις 6.30μ.μ.στην ταβέρνα του Καλημέρη



Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!

Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες, καλές γιορτές, με υγεία και δύναμη
στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για την αλληλεγγύη, για
να μη μένει μόνος του κανένας στη κρίση.

Για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, των εργαζομένων, των ανέργων, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, των συνταξιούχων, της νεολαίας του τόπου μας και όχι μόνο.

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο. Προχωράμε μπροστά, με ψηλά το κεφάλι και αισιοδοξία στους μεγάλους και δύσκολους καιρούς που ζούμε, στους μεγάλους και δύσκολους αγώνες που έρχονται.

Και... Το 2014 ευχόμαστε να είναι λιγότεροι άνθρωποι χωρίς ελπίδα!

Να είστε όλοι πάντα καλά - Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά :)))

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΕΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ....
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.

Περί Πλεονασμάτων....

Είναι αναμφισβήτητο ότι ζούμε στη χώρα των Πλεονασμάτων.
Όταν βουλευτές φτάνουν στο σημείο να αλληλοσυγχαίρονται, γεμάτοι χαρά, γιατί κατάφεραν να περάσουν νόμο για να βγάλουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία των πολιτών, για να σωθούν οι τράπεζες, τότε είναι βέβαιο πως έχουμε Πλεόνασμα Ξεδιαντροπιάς.
Όταν η κυβέρνηση μιλάει για επιτυχία με την ανεργία στο 30%, με το 25% των πολιτών κάτω απο το όριο της φτώχειας, με συρίκνωση του ΑΕΠ αντίστοιχη μόνο με χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο, τότε έχουμε Πλεόνασμα Υποκρισίας.
Όταν λιποθυμούν παιδιά απο την πείνα στα σχολεία, όταν συμπολίτες μας δηλητηριάζονται απο μαγκάλια, γιατί ουσιαστικά απογορεύθηκε η θέρμανση στους φτωχούς, τότε είναι δεδομένο ότι έχουμε Πλεόνασμα Αναλγησίας.
Όταν κάθε κοινωνικό αγαθό, απαραίτητο για την διαβίωση των πολιτών, έχει μετατραπεί σε εμπόρευμα πολυτελείας, τότε ασφαλώς έχουμε Πλεόνασμα Αχρειότητας.
Όταν η τηλεόραση έχει γεμίσει με διαφημίσεις ιδιωτικών «καρτών υγείας» και ο αρμόδιος υπουργός ισχυρίζεται ότι βελτιώνει το δημόσιο σύστημα υγείας, τότε είναι οφθαλμοφανές ότι έχουμε Πλεόνασμα Θράσους.
Όταν ο άνθρωπος που φρόντισε να κατοχυρώσει το ακαταδίωκτο απο την δικαιοσύνη των πολιτικών προσώπων... που βλέπει τους αριθμούς των μαύρων λογαριασμών σαν αριθμούς τηλεφώνων... που βλέπει τις μίζες της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, τη σύμβαση με τα υποβρύχια που γέρνουν... τότε είναι φανερό ότι έχουμε Πλεόνασμα Αυθάδειας.
Όσο για το λαό που ακόμα δεν έχει καταλάβει πως είναι δυνατόν να οδηγείται η χώρα στη χρεωκοπία και ο ίδιος στην εξαθλίωση, αφού πάντα επέλεγε τους καταλληλότερους να τον κυβερνήσουν: Όταν υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν αντιλαμβάνονται ότι σε μια χώρα με ένα πολιτικό σύστημα που ιδιοτέλεια, αδιαφάνεια, ατιμωρησία και διαφθορά είχαν υπερβεί κάθε φαντασία, οι διαφθορείς θα έχουν εξασφαλίσει στοιχεία για να εκβιάζουν τους διεφθαρμένους... όταν πιστεύουν ότι τα μνημόνια ψηφίζονται απο τα δύο κόμματα που διαχειρίστηκαν την εξουσία γιατί αυτά μόνο έχουν αίσθημα ευθύνης και θέλουν το καλό της χώρας... τότε ο λαός διαθέτει ένα μεγάλο Πλεόνασμα Αφέλειας.
Όταν υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν ότι έρχεται η ανάπτυξη ...που πιστεύουν τα ίδια κόμματα, οι ίδιοι άνθρωποι, που οδήγησαν μια προικισμένη χώρα στην χρεωκοπία, στον εξευτελισμό, και την επαιτεία μπορούν να τη σώσουν, τότε είναι βέβαιο το Πλεόνασμα βλακείας.
Τέλος, όταν η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι κατάφερε να πετύχει Πρωτογενές Πλεόνασμα... αφού όμως η χώρα μας είναι πρώτη στην ευρωζώνη σε ποσοστό ατόμων που στερούνται στοιχειωδών μέσων διαβίωσης... αφού έχουν κοπεί όλα τα κοινωνικά επιδόματα... αφού το σύστημα υγείας έχει σαρωθεί... αφού έχουν ποδοπατηθεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα... αφού μισθοί και συντάξεις έχουν μετατραπεί σε φιλοδωρήματα... αφού οι φόροι στους αδυνάτους έχουν επταπλασιαστεί, αφού αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν 200.000 συμπολίτες μας... τότε το Πλεόνασμα δεν είναι Πρωτογενές είναι Πρωκτογενές, κοινώς του κώλου.

Εεεε εσύ που είμαι σίγουρος ότι το διάβασες, σε σένα αναφέρομαι, ναι, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αύριο στην εκδήλωση να διαβάσεις το σχόλιό μου....

Author Details