Εγκαίνια στο ΚΔΑΠ 3 στο Σταυρό Φαρσάλων

Εγκαίνια στο ΚΔΑΠ 3 στο Σταυρό Φαρσάλων

Εγκαίνια στο ΚΔΑΠ 3 στο Σταυρό Φαρσάλων
   Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ 3 στο Σταυρό Φαρσάλων παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Φαρσάλων Άρη Καραχάλιου.
   Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της Διευθύντριας της ΔΗΚΕΦΑ Βέρας Κυρίτση, η οποία αναφέρθηκε στο σκοπό της λειτουργίας των ΚΔΑΠ. Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ Δέσποινα Συροπούλου, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, τόνισε ότι ένα όραμα της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, για επέκταση των ΚΔΑΠ στον Καλλικρατικό Δήμο Φαρσάλων, παίρνει σάρκα και οστά.
   Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σταυρού Δημήτρης Κωνσταντάκης ευχαριστώντας προσωπικά το Δήμαρχο για τη συνεργασία.
   Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά των ΚΔΑΠ και στην ανάπτυξη του κοινωνικού έργου στην εποχή της κρίσης που είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας.
   Ο Δήμαρχος Φαρσάλων στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την παρουσία του, κάνοντας αναφορά στην αγαστή συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου, και μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση των παλιών κτηριακών δομών του Δήμου.
   Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Γιαχνής, Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Στάθης Τεριζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Τριανταφύλλου, Σοφία Ταστεμίρογλου, Μαρία Ίφου, Νίκος Γκατζόγιας, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Φαρσάλων Βεγγέλης Νασιώκας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ευυδρίου Αποστόλης Μητσόπουλος, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αναστάσιος Δραχμάνης και πλήθος κόσμου.  
egkainia-kdap3-2
karaxalios-egkainia-kdap3-3
karaxalios-egkainia-kdap3-4
karaxalios-egkainia-kdap3-5
karaxalios-egkainia-kdap3-6
karaxalios-egkainia-kdap3-7
karaxalios-egkainia-kdap3-8
   Ο Δήμαρχος Άρης Καραχάλιος, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ Δέσποινα Συροπούλου με τις εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ 3 Σταυρού Σόνια Παπαγεωργίου και Πένυ Μπρόζου.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details