13η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

13η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

13η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη 13η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που θα πραγματοποιήσει ηΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής), το τετραήμερο από 19 μέχρι 22 Σεπτεμβρίου 2013, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Καρδίτσας, αλλά και σε συνεργασία με πολλούς ακόμη φορείς και Συλλόγους.
Η Καρδίτσα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη μεγάλη αυτή γιορτή της οικολογίας που έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που υπάρχουν στην περιοχή μας και ευρύτερα στη Θεσσαλία, γι ΄ αυτό και οι διοργανωτές θέτουν τον πήχη των στόχων ακόμα πιο ψηλά αφού προσπαθούν κάθε φορά να αφουγκράζονται τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας ενημερώνοντας και προτείνοντας λύσεις.
Αυτό ακριβώς επισημάνθηκε και κατά την τελευταία συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας, υπο την προεδρία του περιφερειακού συμβούλου κ. Κώστα Νούσιου. Κατά τη διάρκειά της προωθήθηκαν μια σειρά από πολύ βασικά ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με το φετινό θέμα της Οικολογικής Γιορτής και το πώς αυτό θα μπορούσε να προωθηθεί καλύτερα, όσο και σε σχέση με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Φέτος, λοιπόν, η Οικολογική Γιορτή θα είναι αφιερωμένη στην οικολογική αρχιτεκτονική και το αστικό πράσινο και μέσα από τη σχετική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί θα αναλυθούν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν όλους μας.
για πιο πολλα διαβαστε εδω!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details