πάνω απο 700000,00 τα φέσια στο Δομοκό!

Ναι καλά διαβάσατε τα φέσια στο Δήμο Δομοκού ανέρχονται πάνω από 700000,00 ευρώ . Θέμα με το οποίο ασχολήθηκε την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζοντας να εξαντληθούν όλα τα μέσα για την είσπραξη τον χρημάτων ακόμμα και ένδικα αν αυτό χρειαστεί!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

18 comments:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Η ώρα της κρίσεως …..

Μπερδέψαμε τον ηρωισμό με τον λαμογισμο

Όταν σας τα έλεγε ο παρατηρητής πριν ένα χρόνο μερικοί από εσάς τον λέγατε λασπολόγο……

Μπορεί το νούμερο να είναι μεγάλο για ένα μικρό δήμο σαν τον Δομοκό αλλά θα δείτε πολύ μεγαλύτερο νούμερο μέχρι να τελειώσει η κρίση .
Αν υποθέσουμε ότι η κρίση τελειώσει τέλη του 2013 αρχές του 2014 (όπως εχω πει εδώ και ένα χρόνο ),στην επαρχία θα καθυστερήσει ένα με δυο χρονιά. Η ανάπτυξη στην επαρχία θα έρθει το 2015- 2016.

Πάντως για ένα να είστε σίγουροι ,δεν σας φυσούσανε οι πολίτες, η κακοδιαχείριση ,η ανεπάρκεια ,η ασχετοσύνη αρπαχτη και ο λαμογισμος σας φεσωσε.
(Οσοι δεν το καταλαβαίνουνε να μου το πούνε να τους το εξηγήσω).

Το λιγότερο που μπορείς να πεις για τους αυτούς που διοικήσανε και υπηρέτησαν μέχρι σήμερα τον δήμο …. ήταν ανεγκέφαλοι.
Για να είμαι πιο δίκαιος και εμείς που τους επιλέξαμε δυο φορές ανεγκέφαλοι……

Το νούμερο ελλείμματος θα γινει μεγαλύτερο και αν γίνει και σωστός οικονομικός Έλεγχος στη τελευταία δεκαετία θα τρίβετε τα μάτια σας και θα βουιζουν τα αυτιά σας……και αν βρούμε πλαστά τιμολόγια…..και αν μετρήσουμε και αρχεία που εξαφανίζονται , αστα να πάνε!!

Είμαστε ο λαός που μετέτρεψε τον λαμογισμο σε ηρωισμό……
και καταφέραμε τα λαμογια να γίνουνε ηρωες…..
Δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας, μπερδέψαμε τον ηρωισμό με τον λαμογισμο

Τώρα όμως ηρθε η ωρα της κρίσεως και τα λαμογια (τουλάχιστον τα περισσότερα) θα πληρώσουνε η θα πάνε φυλακή .
Σας έχω πει πολλές φορές ότι ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο ίδιος ο χρόνος…

θυμάστε τον Παπαγεωργόπουλο, τον μεγάλο δήμαρχο!!! πόσες φορές ειχα γράψει; πίστευε κανένας σας ότι θα πήγαινε φυλακή ; και όμως σας ελεγα έρχεται μεγάλη καταιγίδα στους δημους……θα ψαχνετε για δήμαρχους τα επόμενα χρόνια και άλλα πολλά απίστευτα τέλος παντων…

θα δούμε πολλά ακόμα μεχρι τέλους του χρόνου και του παραχρονου….
Η δικαιοσύνη αρχίζει και βρίσκει τον καλο της εαυτό…..

οι μαιμουδες ψοφησανε,ξεμεινανε από μπανάνες.....

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ο ΛΑΜΟΓΙΣΜΟΣ

Πρώτα εξαπάτησε τον πολίτη ,παίρνοντας την ψηφο του
Μετά κατακλέψε και λήστεψε την τσέπη και το ήθος του πολίτη.
Και στο τέλος ηρθε και ζήτησε το λογαριασμό από τον πολίτη,με όλα τα ένδικα μέσα…

Νεοέλληνα Πολίτη είσαι άξιος της μοίρα σου, τουλάχιστον στην κόσμια ζωή, μπορείς όμως να ελπίζεις για ρεβάνς στην άλλη ζωή………αν οι αρχαίοι είχαν δίκαιο για την θεία δικη.
Διότι για να βάλεις μυαλό σε αυτή την ζωη, δύσκολο το βλέπω ως αδύνατο.

Ο λαμογισμος στο μεγαλείο του!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε παρατηρητα καλά ταλες
Δεν φεσοσανε οι πολίτες για πες μας αυτοι΄που εχουν να πληρώσουν στο δήμο χρόνια είναι οι ξύπνιοι και όσοι πληρώνουν κοροιδα!!!!! Σωστά ο ελεγχος στα οικονομικά των δήμων πιστεύω οτι πολά θα φέρει στο φως .
Να το ζητήσουμε 25 πολίτες ενυπόγραφα να γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο να δούμε ποιος καλύπτει ποιόν.... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πηδημα ...οχι άλλο στην αφανεια να βγούμε μποστά,,,,Οχι οι κουμπάρι να περνουν τις δουλείες να κανουν περιουσια και να χροστούν στο δήμο .......

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Απάντηση στον σχόλιο:

Κύριε παρατηρητα καλά ταλες
Δεν φεσωσανε οι πολίτες για πες μας αυτοι΄που εχουν να πληρώσουν στο δήμο χρόνια είναι οι ξύπνιοι και όσοι πληρώνουν κοροΐδα!!!!! Σωστά ο έλεγχος στα οικονομικά των δήμων πιστεύω οτι πολλά θα φέρει στο φως.

Απαντηση

Φυσικά αυτοί που δεν πληρώνουν εδώ και χρόνια τα οφειλομενα στο δήμο, θα έπρεπε να έχουν πληρώσει - εδώ χρόνια.
Αναρωτήθηκες όμως γιατί οι πολίτες αυτοί δεν πληρώσανε εδώ και χρόνια αυτό που όφειλαν ;
Όταν ενας πολίτης δεν εκπληρώνει της υποχρεώσεις του και κυκλοφορεί ανενόχλητος υπεύθυνος ηθικά είναι ο πολίτης και νομικά υπεύθυνος που είναι αυτός που εξασκεί διοίκηση.
Αρα οταν κάποιος δημότης δεν πληρώνει ,υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή διότι δεν εχει κινητοποιησει τον ελεγκτικό και εισπρακτικό μηχανισμό.

Εδώ γενάτε το ερώτημα : γιατι δεν εφαρμοστηκαν από την δημοτικη αρχη οι νόμιμες διαδικασίες σε
βάρος όσων οφείλουν στο Δήμου και δεν αποδίδουν τα οφειλόμενα, εδώ και τοσα χρονια ;

Αυτό φυσικά ειχε σαν αποτέλεσμα να ζημιωθεί ο δημος και σε αυτές τις περιπτώσεις πρεπει να αναλάβει ο εισαγγελέας την διενέργεια έρευνας ώστε να διερευνήθει το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος, σε βαθμό κακουργήματος, της απιστίας εκ μέρους των αρμοδίων του δημου Να ερευνηθεί αν στις υπόθεσεις των οφειλόμενων προκύπτουν ποινικές ευθύνες των αρμοδίων υπαλλήλων η αιρετων για τη μη είσπραξη των οφειλόμενων ποσών, .

Από ότι γνωρίζω οι διαδικασίες αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει για όλους τους δήμους ,οπότε αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Σχόλιο Ανώνυμου

Να το ζητήσουμε 25 πολίτες ενυπόγραφα να γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο να δούμε ποιος καλύπτει ποιόν.... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ...οχι άλλο στην αφάνεια να βγούμε μπροστά,, Οχι οι κουμπάροι να παίρνουν τις δουλειές να κάνουν περιουσία και να χρωστούν στο δήμο .......

Απαντηση
Έπρεπε ήδη να το είχαμε κάνει εδώ και χρόνια ,πριν προλάβουνε να μολύνουνε ένα μεγάλο μέρος της Κοινωνίας μας και φθάσουμε εδώ που φθάσαμε. Σε τέτοιες χρόνιες παθήσεις και μάλιστα δήμων, ο πολίτης έχασε το χρόνο επέμβασης, Τώρα πλέον, μονο με τη επέμβαση εισαγγελέα μπορούμε να έχουμε πλήρη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων.
Οσο για την αξιοπιστία του δημοτικού συμβουλίου ,άδικος χαμένος κόπος. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο δυστυχώς είναι εκτός τόπου και χρόνου, όχι μονο του δικού μας δήμου αλλα και όλων των δήμων (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) ,παρακολούθησε τις αποφάσεις και θα καταλάβεις.
Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν την ορθότητα της άποψη σου για προσφυγή πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο για θέματα που αφορούν η επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με την άποψη σου και στο μέλλον ανάλογα με τις εξελίξεις ,αν απαιτηθεί θα δρομολογηθεί μια τέτοια κίνηση.
Όσοι άλλοι είναι διαθετημενοι να ακολουθήσουν μια τέτοια Κίνηση να το δηλώσουνε.
Όσοι άλλοι είναι διαθετημενοι να ακολουθήσουν μια τέτοια Κίνηση να το δηλώσουνε .
Μην ξεχνάτε να βάζετε ένα ψευδώνυμο στο σχόλιο σας

Ανώνυμος είπε...

Ο λαμογισμος και η κοροϊδία


Πιστεύετε στα αλήθεια ότι οι δημότες χρωστάνε 700.000 ευρώ;

Φαίνεται ότι χρωστάνε τόσα…..

Ούτε το 40-50% από αυτά δεν χρωστάνε.


Τα υπόλοιπα κάνανε φτερά ….απο τους Γιωργακηδες ……

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

REPORTER είπε...

Για δες τι αποκαλύφτηκε στη Μύκονο και σκέψου μήπως το ιδιο κόλπο παίχτηκε
Και στο δήμο Δομοκού .

ΈΤΡΩΓΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η απάτη ήρθε στο φως τυχαία. Πρώην και νυν δήμαρχος πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ δυο υπάλληλοι του δήμου της Μυκόνου κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Το κόλπο... απλό. Κάποιοι έκοβαν και ακύρωναν αποδείξεις. Με τον τρόπο αυτό εισέπρατταν τεράστια ποσά τα οποία δεν έμπαιναν ποτέ στα ταμεία του δήμου, αλλά στις τσέπες. Τους.

Η απάτη γινόταν για χρόνια. Τουλάχιστον από το 2002 μέχρι το 2009. Όλα ήρθαν τυχαία στο φως. Ένας επιχειρηματίας ζήτησε ενημερότητα και ενώ είχε εκπληρώσει όλες του τις υποχρεώσεις στο δήμο της Μυκόνου... βρέθηκε να χρωστάει! Στον έλεγχο που ακολούθησε αποκαλύφθηκε η απάτη.
Ο πρώην και ο νυν δήμαρχος, δυο δημοτικοί σύμβουλοι και δυο υπάλληλοι κλήθηκαν σε απολογία από τη δικαιοσύνη.
Ο προϊστάμενος του τμήματος εσόδων του δήμου, αλλά και ο ταμεία προφυλακίστηκαν.
Τώρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Κάτι μου θυμίζει , βρε τι μου θυμίζει!!!!! αμαν ο Γιωργάκης η βιτρινα του δημαρχείου Δομοκού
Καλά η Μύκονος ειναι «προχωρημένη» ο Δομοκός που είναι δέκα χρονιά πίσω πως βρέθηκε
με το ιδιο σύστημα ,μάλλον θα πήγε διακοπές ο Γιωργάκης στη Μύκονο ,ξέμεινε από χρήματα και του ηρθε η έμπνευση του ίδιου κόλπου!!!
Αφού το κόλπο ,σκέφτηκε περνάει στην Μύκονο δεν θα περάσει στο Δομοκό και είχε δίκιο
και βρήκε μάλιστα και υποστηρικτές!!!!. Και μάλιστα ποιους!!!! αυτούς που στείλαμε στο δήμο για να κάνουν την κάθαρση.
Για γέλια και για κλάματα είμαστε συμβουλεε !!!

Οπως βλέπετε σας τα έχω ξαναπεί άλλωστε ,το ιδιο σύστημα υπήρχε σε όλους τους Δήμους φρόντισε λοιπόν κυριε δημοτικέ σύμβουλε να καθαρίσει το δικό μας σπίτι , μια και είσαι ενεργό μέλος και μετά τα περαιτέρω.. οχι όμως με το σύστημα της αρπαχτης (χρεώσεις σε όποιον βρίσκουμε μπροστά μας και χρεώσεις με φόρους ) αλλά επιστροφή χρημάτων από αυτόν που έβαλε χέρι στο ταμείο και φυσικά την τιμωρία του.
Εσείς Κύριε σύμβουλε , τον Γιωργάκη τον έχετε βιτρινα στην είσοδο του δημαρχείου !!!!!!, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα .Αυτός τα έφαγε…, στο δημότη στείλατε το λογαριασμό (αλλα πάγκαλου δηλ).
Το ίδιο κόλπο, ολοι οι Γιωργακηδες των δήμων- εφορειών και της κυβέρνησης της χώρας .Αυτό λοιπόν δείχνει το επίπεδο αξιοπιστίας της δημοτικής αρχής ,όλων των δημοτικών συμβούλων αλλά και το και το επίπεδο το δικό μας. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν κύριε σύμβουλε γιατί βρεθήκαμε στο σημείο που βρισκόμαστε.

Χωρίς κάθαρση , δεν υπάρχει μέλλον.


Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

20 Δεκεμβρίου 2012 - 3:05 μ.μ.

30 Ιανουαρίου 2013 - 9:37 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα σκάσουνε και οι μαϊμού συντάξεις!!

Εγκέφαλος και ηθικός αυτουργός πάλι ο δήμος!!!!!

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Στα «σκαριά» η πρώτη φυλακή για οικονομικούς εγκληματίες.
Tην πρώτη φυλακή για οικονομικά εγκλήματα φαίνεται πως ετοιμάζει η Ελλάδα, με στόχο την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Dow Jones, το υπουργείο Δικαιοσύνης, συνεπικουρούμενο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχει ήδη καταρτίσει σχέδιο εξεύρεσης περιοχής, όπου θα εγκατασταθεί η εν λόγω φυλακή.

«Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει πολύ καλά. Εκτιμάται ότι σε περίπου ένα μήνα θα κάνουμε τις ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα» διαμηνύει αξιωματούχος του υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Σε λίγο θα σκάσουνε και οι μαϊμού συντάξεις…..αν δεν έχουν σκάσει ….

Εγκέφαλος και ηθικός αυτουργός πάλι ο δήμος



Κατά τα αλλά θα εφαρμόσει και ένδικα μέσα για οφείλομε των δημοτών, που έχει εισπράξει ήδη
Αλλά αντί να πάνε στο ταμείο του δήμου,πηγαίνανε στις τσέπες άλλων…
Γιωργακηδων & ΣΙΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Και ειναι αρκετες οι μαιμου συντάξεις σε ολα τα χωριά να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ τα χρηματα και οι διδοντες τα χαρτιά στον εισαγγελέα οχι να κάνουν τους αμόλυντους και να λενε με εκριναν οι πολίτες ΤΕΛΟΣ ...Ολοι να ελεγχθουν κ. Δημαρχε....προσοχη θα σκάσει και αλλος Γιωργάκης
Θεσαλος

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Λάθος παρατηρητή,το σωστό είναι

"ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

Ναι δεν τα πληρωνεις αλλα τα κλεμενα τα χαριζεις .....

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΘΕΣΣΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ....

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ο Γιωργακης,ο Κοντός και ο Λαμπάκιας

Ο δήμος Δομοκού έγινε το τρίγωνο των βερμούδων!!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη ο κοντος το εκανε το θαυμα ενημερωσε κατα το δοκουν τους επαγγελματιες και οι απευθείας αναθεσεις πηγαν οπου ηθελε ......παρατηρητη τωρα τελευταια δεν εχεις ενημερωση απο τα συμβενωντα στο ΔΣ κατι με την διαφανεια κατι με τισ απευθειας αναθεσεις κατι με τα νερα και ταμ χρεει του ΧΥΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . Ο προεδρος απαντα εγω ξερω και στο τεος αποδεικνειεται οτι δεν ξερει ..Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 και 2012 ακομη να γινει αλλα θα μου πει δεν εγινε απολογισμός τοθ 2005-6-7-8-9
και οΤσογκας επιγετε ...δεσ τι γινετε αρχιζω να εχω αμφιβολιες που το πας ...ΔΙΑΦΑΝΕΙ ---ΕΛΕΓΧΟΣ ....ΙΣΟΝΟΜΙΑ ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ..ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ...τα ξεχνας....

Author Details