1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ :Ο σύμβουλος του Παπανδρέου

ο Βαρουφακης ηταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, από το 2004 μέχρι και το 2006
«Ήμουν σύμβουλός του ως το 2006 αλλά διαφώνησα και έφυγα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος ενώ σε παλιότερη συνέντευξή του έχει ομολογήσει πως δεν συμφωνεί ούτε με την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.
Παρόλα αυτά, αποφεύγει να κατηγορήσει ανοικτά τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές του, λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη πρωθυπουργός πάνω στην κρίση. Είμαι από αυτούς που επικρίνουν την πρωθυπουργία του αλλά δεν μου αρέσει και η ανθρωποφαγία που επιχειρείται».
Δεν συμφωνούσε με την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ αλλά συνεργάστηκε μαζί του………

Το 2004 -2006 ειχαμε ήδη την κορύφωση των εσχάτων κατά της ελληνικής οικονομίας που ειχαν διαπραχθεί από το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και Παπανδρέου αλλα από ότι φαίνεται ο βαρουφακης δεν ειχε καταλάβει τίποτα από όλα αυτά και συνεργάστηκε μαζι τους μάλλον για να διορθώσει τα κακώς κείμενα (την αρπαχτη- την υπερκοστολογηση των πάντων και γενικά την ήδη κατεστραμμένη ελληνική οικονομία )

Σήμερα κάνει μαθήματα αξιολόγησης οικονομικών ……κυρα Μαριας και είναι οικονομικός αναλυτης VIDEO
GAMES με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ
Ο νεοέλληνας στο μεγαλείο του !!!!!
ο σοβαρός οικονομικός αναλυτής συνεργάστηκε με αυτούς που ηδη είχαν καταστρέψει την οικονομία με σκοπο να την ξαναφτιάξουν!!


Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω, κάτι από όλα αυτά ….

Ο Νεοέλληνας στο μεγαλείο του !!

Author Details