ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!

Ξεπερνούν τους 100 οι κλεμμένοι μετασχηματιστές τις ΔΕΗ στο Δήμο Δομοκού, ξεπερνούν τους 120 στον γειτονικό Δήμο Φαρσάλων , ενώ στην περιοχή των Σοφάδων κάνουν λόγω για 200 !
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η έναρξη του καλοκαιριού θα βρει τους Αγρότες χωρίς μετασχηματιστές μιας και η ΔΕΗ κάνει λόγω για μεγάλο κοστολόγιο που φτάνει και τις 10000,00 ευρώ τον έναν.
 Χωρίς μετασχηματιστές , άρα χωρίς νερό, άρα χωρίς παραγωγή , άρα χωρίς εισόδημα, άρα χωρίς δουλειά!!!!!
Καμιά μέριμνα ούτε απο την ΔΕΗ , ούτε απο το κράτος , άλλα ούτε και απο την τοπική αυτοδιοίκηση!
Μόνοι κάποιοι αγρότες σε κάποια χωριά προσπαθούν να σώσουν οτι έχει απομείνει, και αυτό όπου μπορούν να οργανωθούν και να συμπλεύσουν!
Στήν Εκκάρα και στο Ν Ικόνιο Καρδίτσας με πρωτοβουλία αγροτών αγροτικοί δρόμοι μπαζώνονται με χώματα , προσπαθώντας να λειτουργ΄ησουν ανατρεπτικά σε περίπτωση κλοπής. Στήν Εκκάρα υπάρχουν κάτοικοι που φυλάνε ακόμα και σκοπιά κάθε βράδυ , περιμένοντας πιθανό χτύπημα!
Στήν Σοφιάδα ομάδα παραγωγών περιπολούν κάθε βράδυ, λειτουργώντας ανατρεπτικά στις κλοπές.
Η άνοδος της Εγκληματικότητας στον Δήμο μας έφτασε πολύ ψηλά!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!
ΝΚ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ
ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΗΣΤΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

προς κ βασιλο κ καλημερη και κυρίως προς τον Δήμαρχο (με τις πολλές επιτυχίες)που αδυνατούσε να λύσει το πρόβλημα των μετασχηματιστών.

Τσιγγάνοι-γύφτοι!! κυριοι, καλά τα έλεγε ο παρατηρητης........


Ζημιά εκατομμυρίων από τη μαφία που κλέβει μετασχηματιστές της ΔΕΗ – Νέο περιστατικό με τσιγγάνους στο Δομοκό

Ύποπτοι για την καταστροφή 13 μετασχηματιστών από αγροτικές περιοχές της Ξυνιάδας Δομοκού και την κλοπή του χαλκού που περιείχαν με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια ζημιά στο δικτύο της Δ.Ε.Η. το τελευταίο διήμερο, είναι οι έξι τσιγγάνοι οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στα όρια της Φθιώτιδας με την Καρδίτσα

Κάθε μέρα και περισσότερα περιστατικά κλοπής μετασχηματιστών λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
Ο κάθε μετασχηματιστής σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΕΗ ζυγίζει 200-400 κιλά και κοστίζει περίπου 4000-8000 €, κάτι το οποίο θα επιβαρυνθεί για άλλη μια φορά ο Έλληνας φορολογούμενος
Υπολογίζεται πως εδώ και μια τριετία που γίνεται αυτό το μπαράζ κλοπών στις πομώνες, και γενικότερα στους εξοπλισμούς των αγροτών, το κράτος έχει ζημιωθεί αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Τις τελευταίες μέρες εκλάπησαν στην Θεσσαλία πάνω από 120 μετασχηματιστές και οι κλοπές αυτές ολοένα και αυξάνονται.

Να σημειώσουμε πως ο χρόνος που απαιτείται για την αντικατάσταση των μετασχηματιστών στις πομώνες των αγροτών είναι το ελάχιστο 5 μήνες και όταν θα έρθει η εποχή (σε 2 μήνες) όπου οι αγρότες θα χρειαστεί να σπείρουν, να ποτίσουν τις καλλιέργειες, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Author Details