Οι βιαστές της Αχαΐας σκότωσαν τον βενζινοπώλη (;)

Στα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών που έχουν διαπράξει δυο βιασμούς στις περιοχές Αλισσό και Σελλά της Αχαΐας και σε πάνω από 15 ληστείες σε σπίτια της Αχαΐας, της Κορινθίας και της Φθιώτιδας βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών που αναζητούν δυο Αλβανούς, έναν κοντό ηλικίας 30 και έναν ψηλό ξανθό 27 χρόνων των οποίων διαθέτουν τις φωτογραφίες. Δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι που σκότωσαν εν ψυχρώ τον 44χρονο υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων στον Δομοκό.

Ως τώρα, οι δυο αναζητούμενοι έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες των ληστειών που έγιναν σε σπίτια στις περιοχές Τσουκαλαίικα στις 27, Καμενίτσα Αλισσού στις 22 και Κουρλαμπά στις 24 Δεκεμβρίου. Την περασμένη Παρασκευή στον Αλισσό, οι κακοποιοί έδεσαν χειροπόδαρα τους γονείς και το φίλο μιας 22χρονης κοπέλας και την οδήγησαν σε άλλο όροφο του σπιτιού, όπου επιχείρησαν να την βιάσουν και όταν εκείνη αντιστάθηκε την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα!

Φεύγοντας από εκεί, κατευθύνθηκαν προς τα Σελλά, όπου βρήκαν ένα ζευγάρι 50χρονων μέσα στο αυτοκίνητό του. Με την απειλή όπλων έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ και οδήγησαν το αυτοκίνητο με τη γυναίκα σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, όπου τη βίασαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα τον οποίο ξεγύμνωσαν! Στη συνέχεια, τους παράτησαν δεμένους

Και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λαμία. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα οι δυο αλλοδαποί έκλεψαν άλλο όχημα και με αυτό πήγαν στο βενζινάδικο όπου «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ τον άτυχο υπάλληλο.

 πηγη θεμα
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details