Συμβούλιο νέων στην Τούτζα!

Εξελέγη σήμερα στο Δήμο Τούτζας το συμβούλιο των νέων, και αμέσως ξεκίνησε την λειτουργία του!
 Τήν εκλογή του νέου συμβουλίου χαιρέτησε ο Δήμαρχος Τούτζας κ Georgi Georgiev τονίζοντας ότι χαίρεται ιδιαίτερα γιατί οι νέοι άνθρωποι του Δήμου παίρνουν πρωτοβουλίες και συμμετέχουν στα κοινά , αφήνοντας σε όλους μας μια αισιοδοξία, αλλά κυρίως το όφελος μας είναι η αύξηση του επιπέδου της πολιτικής κουλτούρας των νέων μας!
<Κοιτάζοντας σας, είμαι ήρεμος για το μέλλον του δήμου" Tunja "επειδή είστε νέοι, έξυπνοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τις διεργασίες στην κοινωνία, στην κοινότητά μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα μάθουμε μαζί σας, μπορούμε να πάρουμε τον ενθουσιασμό σας  και την δημιουργικότητα σας ,  να τα συνδυάσουμε με την εμπειρία μας   και να προσφέρουμε την ποιότητα προς το συμφέρον του λαού>, πρόσθεσε ο δήμαρχος.
Ευχήθηκε επιτυχία του έργου και κάλεσε τους νέους, όταν έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους, να επιστρέψουν και να βοηθήσουν την κοινότητά τους , γιατί μαζί με κοινές προσπάθειες, η ζωή στο "Tunja" θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Τον Δήμαρχο αντικαθιστά στο συμβούλιο νέων η 25 χρονη Γκάντσεβα Μαρία Yordanova από το χωριό Veselinovo η οποία είναι σπουδάστρια πολιτικών επιστημών και Διοίκησης επιχειρήσεων.
 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου "Tunja" Kircho Karagyozov θα εκπαιδεύσει  τον Stoyan Γκάνεφ - (26 ετών)

Ο  Αντιδήμαρχος Pencho Πένεφ θα εκπαιδεύσει  την  Denitza Vassileva -( '15 ετών),
Αντιδήμαρχος Stancho Stavrev θα βοηθήσει Novakova Ανέλια - 27 ετών, φοιτήτρια.
κ.α
 
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details