Πρεμιέρα σήμερα για το Καρναβάλι Σοφάδων

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τσικνοπέμπτη το Καρναβάλι Σοφάδων με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και εκπλήξεων που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους

Πάρτι, κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους αλλά και η μεγάλη παρέλαση με ομάδες καρναβαλιστών και πλήθος αρμάτων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σοφάδων με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012, Ώρα: 5:00 μ.μ. Κεντρική πλατεία

1ο Αγώνισμα «Σώσε την Ουρά σου » : Πέντε άτομα από κάθε ομάδα προσπαθούν να συγκεντρώσουν βαθμούς κλέβοντας τις ουρές των αντιπάλων τους.

2ο Αγώνισμα «Γρίφοι» : Τρέξτε μέσα στην πόλη και βρείτε αυτό που ζητά ο γρίφος…

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, Ώρα 5:00 μ.μ. Πνευματικό Κέντρο

1ο Αγώνισμα «Λεξοψαρέματα» : Δέκα λέξεις περιμένουν να γίνουν….Ιστορία! Έχεις ενάμισι ολόκληρο λεπτό να τη δημιουργήσεις!

2ο Αγώνισμα «Διαγωνισμός Χορού » : Ετοίμασε μια πρωτότυπη ομαδική χορογραφία διάρκειας δύο λεπτών και έλα να πάρεις τους βαθμούς σου. Μην ξεχάσεις το CD με τη μουσική που διάλεξες !!!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, Ώρα: 5:00μ.μ. Πνευματικό Κέντρο

1ο Αγώνισμα «Διαγωνισμός Ταχύτητας… σε παζλ»: Δύο άτομα από κάθε ομάδα έχουν στη διάθεσή τους δύο ολόκληρα λεπτά να συμπληρώσουν ένα παζλ.

2ο Αγώνισμα «Γιαουρτομαχία»: Δύο άτομα από κάθε ομάδα με κλειστά τα μάτια ταΐζουν ο ένας τον άλλο…Κουταλιά και βαθμός!!...χρόνος… ένα λεπτό!!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012, Ώρα: 5:00 μ.μ. Κεντρική Πλατεία

• Αγώνισμα « Κρεμάστε τις μάσκες» : Πέντε άτομα από κάθε ομάδα τρέχουν γρήγορα να κρεμάσουν τις μάσκες τους…Προσοχή στα εμπόδια..!!

• Αμέσως μετά παιδικό Party στο «Τρίγωνο» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων και με τον «Κλόουν Ανακατωσούρα…»

Σαββάτο 25/02/2012 Ώρα 7:00 μ.μ Κεντρική Πλατεία
Γλέντι με μπλουγούρι , πρόβειο κρέας και κρασί για όλους !!

Κυριακή 26/02/2012 Ώρα 5:00 μ.μ
Μεγάλη παρέλαση με συμμετοχή αρμάτων και πλήθος καρναβαλιστών!!!

Δηλώσεις συμμετοχής στο σπιτάκι της πλατείας καθημερινά 3 – 6 μ.μ και στο τηλ :6978312931

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details