Απεβίωσε στο Νοσοκομείο ο τραυματίας του τροχαίου στο Δομοκό,πολλά άλλα τροχαία

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τελικά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο 5ο χλμ.Λαμίας-Δομοκού, κοντά στη διασταύρωση της Δίβρης αφού υπέκυψε χθες στο νοσοκομείο της Λαμίας ο 69χρονος που είχε μεταφερθεί βαρύτατα τραυματισμένος.


Θυμίζουμε πως το όχημα του 69χρονου που κινούνταν από την Δίβρη τόπο καταγωγής του για την Αττική όπου διέμενε είχε συγκρουστεί με ΙΧ το οποίο κινούνταν από την Λαμία προς τον Δομοκό και στο οποίο επέβαιναν 6 Ρουμάνοι από τους οποίους τρεις ελαφρά τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Στο κεφάλι τραυματίστηκε 18χρονος από την Στυλίδα όταν χθες κινούμενος μέσα στην πόλη με το δίκυκλό του συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ο νεαρός εκσφενδονίστηκε πάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου. Ο τραυματίας μετά τις πρώτες βοήθειες στο Κ Υ Στυλίδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 65χρονος χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο του ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε στο 2ο χλμ του δρόμου Αλιβερίου – Κύμης. Άνδρες της πυροσβεστικής επενέβησαν για το ν απεγκλωβισμό του οδηγού .

http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1012:απεβίωσε-στο-νοσοκομείο-ο-τραυματίας-του-τροχαίου-στο-δομοκόπολλά-άλλα-τροχαία&Itemid=50
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details