Απάντησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος.

Απάντησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος.


Απαντήσεις σε όλα όσα του επισυνάπτει η ανοικτή επιστολή του αρχηγού της μειοψηφίας κ Μαμαλούδη έδωσε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Χωρίς καμιά υπόσταση είναι όλα αυτά τα οποία υπογράφει ο κ Μαμαλούδης στην ανοικτή επιστολή του , τον κάλεσε δε, να ενημερωθεί από τον μηχανικό του Δήμου για το πώς θα πραγματοποιηθεί το έργο .

Τα χρήματα για το έργο ανέρχονται στα 193.000,00 ευρώ και πρόκειται για χρήματα τα οποία περίσσεψαν και μεταφέρθηκαν από άλλο έργο , και όχι το ποσό που αναφέρει ο κ Μαμαλούδης, το δε στέγαστρο δεν καταστράφηκε αλλά θα μεταφερθεί στην νέα εξέδρα που θα δημιουργηθεί, έτσι ούτε τα χρήματα κατασπαταλούνται. όσον αφορά το κτίριο στην πλατεία δεν υπάρχει πρόθεση από την Δημοτική αρχή να γκρεμιστεί , εκτός και αν υπάρξουν άλλοι λόγοι από πλευράς στατικότατος του κτιρίου!

Κάλεσε δε τον κ Μαμαλούδη να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι και να μην κάνει τα πάντα στον βωμό της αντιπολίτευσης αφού χρησιμοποιώντας αυτό τον δρόμο ως τώρα είδε όλα τα έργα τα οποία προτάθηκαν για το Ν Μοναστήρι ως αρνητικά και δεν ψήφισε κανένα!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details