έξω από τα δόντια!!!

Δημοσιεύουμε απόσπασμα από την τελευταία ανάρτηση του μυστήριου blogger (Basil Venitis, twitter.com/Venitis) που τα λέει έξω απ’ τα δόντια!!:




Οι Ευρωπαίοι θα υποστηρίξουν τη βοήθεια προς την Ελλάδα, γιατί το μέλλον του ευρώ κινδυνεύει. Είπαμε ότι θα βοηθήσουμε αν απειληθεί η σταθερότητα του ευρώ, και να που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Ωστόσο οι Έλληνες πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι μπορούν να χειριστούν τα ελλείμματα του προϋπολογισμού τους. Η Ελλάδα πρέπει να παρακολουθείται στενά για να σιγουρευτούμε ότι εφαρμόζονται στην πράξη οι περικοπές. Τα χρήματα δεν θα δοθούν στην Ελλάδα στο πιάτο.



Εν τω μεταξύ, η Γερμανία, στα πλαίσια της βοήθειας της ΕΕ και του ΔΝΤ προς την Ελλάδα θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της οκτώ δις ευρώ. Αυτά τα χρήματα στην ουσία η Γερμανία είναι σαν να τα πετάει από το παράθυρο, γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν θα μπορέσει να τα επιστρέψει. Οι Έλληνες Κλεπτοκράτες απλά ληστεύουν και καταχράζονται τα χρήματα αυτά, σπρώχνοντας προμήθειες και διοχευτεύοντάς τα στους μυστικούς off shore λογαριασμούς τους.





Σύμφωνα με τον Βασίλειο Βενέτη, η Ελλάδα χρειάζεται την «εποικοδομητική καταστροφή» της χρεωκοπίας. Αντίθετα, η διάσωση της Ελλάδας είναι μία «καταστροφική καταστροφή».



Η Ελλάδα αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις με αυτές που αντιμετώπιζε η Αργεντινή η οποία βρέθηκε το 2001 με χρέος $95 δις. Τα κοινά σημεία είναι πολλά – η ακαμψία του νομίσματος, η έλλειψη κεφαλαίων, οι τεράστιοι φόροι και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στα μέτρα λιτότητας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες εμποδίζουν την ανάπτυξη. Οι οικονομικές ανάγκες της Ελλάδας θα είναι τεράστιες τα επόμενα δύο χρόνια. Πρέπει να αποδείξει στις διεθνείς αγορές ότι μπορεί να περικόψει δραστικά τις δαπάνες, τους φόρους, και την διαφθορά των ελλήνων επιχειρηματιών, αξιωματούχων του δημοσίου και πολιτικών. Οι αγορές απαιτούν να δουν έστω έναν Ελληνοκλεπτοκράτη στη φυλακή!



Ο Βενέτης υποστηρίζει ότι η Ελλάδα μπορεί εύκολα να πληρώσει τα χρέη της πουλώντας την περιουσία της – τη γη που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κυβέρνησης, τα δάση, τα νησιά, τα ταχυδρομεία, τα κολλέγια, τα κτήρια του δημοσίου, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, τα δημόσια νοσοκομεία, τα λατομεία, τη δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο, και πολλές άλλες δημόσιες υπηρεσίες.



Όλος ο δημόσιος τομέας πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί . Το 90% όλων των θέσεων του δημοσίου πρέπει να καταργηθεί, γιατί είναι απλά αργομισθίες που δημιουργήθηκαν για την εξαγορά ψήφων.



Οι Έλληνες έχουν σιχαθεί όλους τους πολιτικούς. Σειρά πολιτικών από το τέλος της διακτατορίας το 1974 τους έχει κάνει να νοιώθουν παντελώς ανίσχυροι ως λαός και προδομένοι από τους ίδιους τους ηγέτες τους. Το δήθεν κράτος πρόνοιας της Ελληνοκλεπτοκρατίας δεν δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες αλλά μία κουλτούρα εξάρτησης από τα ψίχουλα του κράτους και τις αργομισθίες, και ένα αίσθημα «αποποίησης της ευθύνης», που είναι εντελώς καταστροφικό για ένα λαό. Οι παντοδύναμοι Ελληνοκλεπτοκράτες δε είναι αδίστακτοι, ικανοί να πουν οτιδήποτε προκειμένουν να κοροιδέψουν τους Έλληνες , και να εξαγοράσουν ψήφους και προμήθειες.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details