Ο Κινέζος που κοιμόταν με 500 γυναίκες!

Μια μέρα χωρίς σεξ ήταν μια μέρα χαμένη για τον 47χρονο Κινέζο αξιωματούχο. Αυτό δείχνουν τα ημερολόγια που έπεσαν στην αντίληψη της γυναίκας του, και στα οποία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις συναντήσεις που είχε με γυναίκες τα τελευταία χρόνια.




Ο πρώην κρατικός αξιωματούχος από την πόλη Ανκινγκ στην κεντρική Κίνα είναι ο τελευταίος των μανδαρίνων του κομμουνιστικού κόμματος που πέφτει σε δυσμένεια, και αντιμετωπίζει φυλάκιση για τις σεξουαλικές του περιπέτειες.



Όπως γράφει η Xinan Evening News, ο αξιωματούχος είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πόλη από την επαρχία, και είχε ό,τι είχε επιθυμήσει στη ζωή του: καλή δουλειά με προοπτικές, ένα παιδί στο πανεπιστήμιο και μια καλή γυναίκα που επίσης εργαζόταν.



Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο 47χρονος αποφάσισε να μένει πιο πολλές ώρες στο γραφείο. Έλεγε τότε στη γυναίκα του ότι έπρεπε να συμμετέχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα πήγαιναν καλά. Όταν όμως άρχισε να περνά ολόκληρη τη νύχτα εκτός σπιτιού, τα πράγματα άλλαξαν.



Σε μια επίσκεψή της στα πεθερικά της η ανήσυχη σύζυγος ανακάλυψε ένα σημείωμα που αποδείκνυε ότι ο σύζυγός της είχε δεχτεί περίπου 66.000 δολάρια από μια γυναίκα καθώς και ημερολόγια.



Διαβάζοντας τα ημερολόγια βρήκε λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές «αποδράσεις» του συζύγου της, καθώς και αναφορές για βιντεοσκοπημένες συναντήσεις με τις ερωμένες του. Ιδιαίτερα ενοχλημένη η σύζυγος, είπε όσα έμαθε σε ένα φίλο, ο οποίος και ενημέρωσε σχετικά τις αρχές πειθαρχικού ελέγχου. Ο ίδιος λίγο αργότερα ομολόγησε πως τοπικοί επιχειρηματίες του έδιναν χρήματα με αντάλλαγμα τη βοήθειά του σε υποθέσεις τους, και, με τα χρήματα αυτά, πλήρωνε τις γυναίκες.



«Ηταν απασχολημένος 8 ώρες ψάχνοντας χρήματα και 8 ώρες ως χούλιγκαν που αναζητούσε σεξ», φέρεται να είπε ο εισαγγελέας της υπόθεσης.



Στην πρώτη σελίδα του ημερολογίου του γράφει: «Το 2003 θέλω να κάνω σεξ με τουλάχιστον 56 γυναίκες και να έχω δύο ερωμένες από αξιότιμες οικογένειες».



Καθώς φαίνεται, εκπλήρωσε τους στόχους του και με το παραπάνω. Τα τρία ημερολόγιά του δείχνουν ότι έκανε σεξ με περίπου 500 γυναίκες...



Παρά τους κανονισμούς που υιοθετήθηκαν στην Κίνα από το 1988 για την αποτροπή σεξουαλικών «παραπτωμάτων» από αξιωματούχους, αρκετοί τους παραβίασαν και βρέθηκαν κατηγορούμενοι.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4568634&ct=2
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Unknown είπε...

να μια ιστορία που έχει πολύ πλάκα!
δλδ ο τύπος απλώς ήθελε να πηγαίνει με γυναίκες, όπως άλλοι θέλουν να καπνίζουν μάλμπορο ή να ακούνε τζαζ...
και τι έγινε δλδ;
εκτός κι αν τους έλεγε ψέμματα 'είσαι η μοναδική μου αγάπη'. εκεί πρέπει να τον κρεμάσουν επί ψευδορκία.
αλλά μπορεί ο τύπος να το έπαιζε και αδιάφθορος, οπότε απλώς πρέπει να τον κρεμάσουν και πάλι.
τώρα, αν ήτνα 5000, 500, 50, ή 5, δε βαριέσαι...
σιγά τη διαφορά!
πάντως νομιζω ότι πρέπει να τον πάρει σα διαφημιστικό καμιά εταιρεία για βιάγκρα και να τον κάνει πλασιέ τέτοιων προϊόντων. πιστεύω πως θα μπορεί να λέει στους συζύγους: 'μια δοκιμή θα σας ενθουσιάσει'!
μπορεί στο τέλος να αλλάξει και φύλο.
αυτό είναι το μόνο σοβαρό που λέω. (ή έτσι νομίζω, καλημέρα σας)

Author Details