ψιλό γαζί μας πάνε!!!

Μετά τον Νάιτζελ Φάρατζ, ένας ακόμη ξένος τα λέει έξω απ’ τα δόντια για την ελληνική ξεφτίλα και γι’ αυτά που αρνούνται να δουν (ή κάνουν πως δεν βλέπουν) οι Έλληνες πολιτικοί και τα ΜΜΕ που παίζουν το παιχνίδι τους…
Σε ζωντανή συζήτηση στο «Al Jazeera» με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαϊκών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη, οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας «Saudi Franzi», και ο οικονομικός αναλυτής Μαξ Κάιζερ (Max Keiser) ζωντανά από το Παρίσι.
Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περί της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) ότι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, ότι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και ότι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι από τους «δικούς» μας εδώ και στην Ευρώπη.Και μόλις τελειώνουν οι …νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Κάιζερ και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια!


πατήστε εδω!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details