Διήμερη εκδρομή με άλογα στο Πήλιο

Στη συνέχεια οι σύγχρονοι Κένταυροι εξοικιώνονται με τα άλογά τους που είναι πάντα πρόθυμα να μοιραστούν μαζί τους μια αξέχαστη εμπειρία.




Σελώνουμε και αναχωρούμε με προορισμό το Ανατολικό Πήλιο στο χωριό Πουρί.



Η μαγική πορεία ξεκινά μέσα από την καταπράσινη και πλούσια βλάστηση του βουνού. Οι διαδρομές πραγματοποιούνται μέσα από δασικούς δρόμους και χωμάτινα μονοπάτια. Οι εναλλάγές των τοπίων της λίμνης Κάρλας και του Αιγαίου πελάγους θα σας καταπλήξουν.



Η θέα του παγασιτικού κόλπου θα είναι μαζί σας κατά την εκκίνηση αλλά και την επιστροφή σας. Η διάρκεια της έφφιπης δραστηριότητας σας από την αναχώρηση έως και την άφιξή σας στον παραδοσιακό ξενώνα του προορισμού έχει διάρκεια από 6-7 ώρες. Στην διαδρομή θα συναντήσουμε σπάνια είδη φυτών αλλά και ζώων ενώ οι φυσικές πηγές του νερού που αναβλύζει μέσα από το βουνό αποτελλούν την απόλυτη φυσική ομορφιά που αναζοωγονει πνεύμα και ψυχή.



Παραδοσιακός ξενώνας: Φτάνοντας λοιπόν στον προορισμό μας μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές ξεκούρασης και καλού φαγητού.

Την επόμενη μέρα απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για την επιστροφή η οποία θα μας προσφέρει αυτή τη φορά διαφορετικά φυσικά τοπία και αξιοθέατα...για να επιστρέψουμε ξανά στις εγκαταστάσεις του ομίλου...



Κόστος σημετοχής στο διήμερο 130,00 ευρω/άτομο και για τις 2 ημέρες (συμπεριλαμβάνονται: υπηρεσίες ιππου,οδηγού,ξενώνας,ημιδιατροφή,αχθοφόρος)



Κόστος συμμετοχής ατόμων που φέρουν τα δικά τους (ιδιωτικά άλογα) 70,00 ευρώ και για τις 2 ημέρες (συμπεριλαμβάνονται: οδηγός, ξενώνας, ημιδιατροφή, αχθοφόρος, τροφή αλόγου)



Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε μας τα στοιχεία σας (και ένα τηλ επικοινωνίας) στο 1freehorses@gmail.com
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details