δύο άνθρωποι και τρείς κινήσεις ..θα μας έσωζαν! ..όμως?

Αναφερόμαστε στους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.




Όμως, μέσα στον Πανικό της κατάρρευσης… ποιος ακούει; Η χώρα έχει ήδη Πτωχεύσει γιατί έκλεισαν οι στρόφιγγες της παράλογης «Μόνιμης συνεχώς αυξανόμενης δανειοδότησής της»! Όταν μια Επιχείρηση «Δε Βγαίνει», δηλαδή, δεν κερδίζει, αλλά, αντίθετα, αυξάνει κάθε χρόνο τα χρέη της σε σημείο το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της να χρησιμοποιείται για την πληρωμή των τόκων των Δανείων της, δεν είναι σίγουρο ότι οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην Πτώχευση; Αυτή την απλή διαπίστωση δεν τη χώνεψαν ποτέ οι ανεγκέφαλοι Πολιτικοί Αφέντες της χώρας των τελευταίων 35 χρόνων! Ούτε καν τη σκέφτηκαν! Γιατί αν τη σκέφτοταν έστω για λίγο, θα έκαναν κάτι για αυτό. Αυτή η Απίστευτη Επιπολαιότητα και Ανευθυνότητα δε θα έπρεπε να τους… θάψει στην κυριολεξία και να τους εξαφανίσει από προσώπου γης;



Οι Δύο αρχηγοί των δύο Αμαρτωλών Κομμάτων Εξουσίας των τελευταίων 35 χρόνων, αν θέλουν, μπορούν με Τρεις Απλές Κινήσεις, όχι μόνο να λύσουν στιγμιαία το Πολιτικοοικονομικό Πρόβλημα της χώρας, αλλά και να θέσουν τα θεμέλια για τη σταθερή Μείωση του Δημόσιου Χρέους με την παράλληλη Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας!



Η πρώτη Κίνηση είναι να Ξεριζώσουν το «Σύστημα Εξουσίας & Διακυβέρνησης» της χώρας και να εγκαταστήσουν ένα Νέο σύμφωνα με τα Πρότυπα άλλων χωρών. Και για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, εννοούμε να καταργήσουν τον Επαίσχυντο Αυτοέλεγχο της Εξουσίας που Ασκούν καθώς και τις Παραγραφές, διαχωρίζοντας Απόλυτα τις τέσσερις Εξουσίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και αναθέτοντας τον Έλεγχο της καθεμίας από τις τέσσερις στις υπόλοιπες τρεις, με Εισαγγελικές και Δικαστικές Εξουσίες να τους καθίζουν στο σκαμνί, να τους δικάζουν και να τους φυλακίζουν αυστηρά. Ταυτόχρονα, να προσλάβουν Επαγγελματίες Μάνατζερ και πετυχημένους Επιχειρηματίες να αναλάβουν τη Διακυβέρνηση της χώρας, καθώς και την Εκμετάλλευση των Περιουσιακών Στοιχείων του Δημοσίου, που δεν είναι μόνο τα Ακίνητα, αλλά οι ΔΕΚΟ και ό,τι άλλο υπάγεται στην Καταστροφική Πολιτική Διακυβέρνηση (βλέπε ΟΣΕ, Ολυμπιακή κ.ά.) πάντα μέσα στο Νέο Πλαίσιο της «Εξουσίας & Διακυβέρνησης» της χώρας, που θα περιορίζει αισθητά την «Ανεπάρκεια» και τη «Διαφθορά».



Η Πολιτεία, αν ήθελε, θα μπορούσε να Εκχωρήσει το Δικαίωμα Εκμετάλλευσης για 10-20 χρόνια λιμανιών, αεροδρομίων, εθνικών δικτύων σε πολυεθνικές που απέδειξαν ότι μπορούν να Διοικούν παραγωγικά τεράστιους Οργανισμούς και να εισπράξει προκαταβολικά δισεκατομμύρια ευρώ για να καλύψει τρέχουσες Ανάγκες, χωρίς να χρειάζεται να δανειστεί. Θα μπορούσε, κάλλιστα, να συμμετέχει και στα Κέρδη αυτών των Οργανισμών, μιας και η Διακυβέρνηση που Άσκουσαν οι Πολιτικοί για 35 χρόνια αποδείχτηκε καταστροφική. Χειρότερη δε θα μπορούσε να γίνει!



Η «Τεχνοκρατική Διακυβέρνηση» διαθέτει Μηχανισμούς έγκαιρου εντοπισμού της «Ανεπάρκειας» και προβλέπει συνεχώς «Διορθωτικές Κινήσεις», όπως επίσης περιορίζει αισθητά με τους τακτικούς και διασταυρούμενους Ελέγχους και τη «Διαφθορά». Η «Ανεπάρκεια» και η «Διαφθορά» περιορίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την εφαρμογή των 7 Κεφαλαίων του Μάνατζμεντ και από το Διαχωρισμό των Εξουσιών της Δημοκρατίας για τον οποίο το Ε.Μ. γράφει για πάνω από 22 χρόνια.



Μόλις ανακοινωθούν αυτά τα ριζοσπαστικά Μέτρα από τους δύο Αρχηγούς και αρχίσει η Εφαρμογή τους την επόμενη ημέρα με ένα Δημοψήφισμα που θα το Ψηφίσουν όχι μόνο οι Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες αλλά και ένα μεγάλο μέρος των Κομματικοποιημένων στα δύο Κόμματα Εξουσίας, που αισθάνονται… ριγμένοι για διάφορους λόγους (!), τότε όχι μόνο θα ανοίξουν οι στρόφιγγες της συνεχιζόμενης αναχρηματοδότησης με τα γνωστά χαμηλά επιτόκια, αλλά θα αρχίσουν να έρχονται και Νέα Επενδυτικά Κεφάλαια, που θα τονώσουν την Ελληνική Οικονομία!



Κι όμως, σεβαστοί Αναγνώστες, οι… 300 Δυνάστες της Βουλής που Ελέγχουν Ασφυκτικά, από όλες τις Πλευρές την Εξουσία και τη Διακυβέρνηση της Ελλάδας, ούτε καν το… συζητάνε!



Προτιμούν να Πτωχεύσει η Ελλάδα, να γίνει το «Κακό Παράδειγμα προς Αποφυγή» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μερικές δεκαετίες, να πεινάσει ο Λαός, να χάσουν τις περιουσίες τους οι Έλληνες Πολίτες (οι ίδιοι δεν κινδυνεύουν, γιατί έχουν εξασφαλίσει τις περιουσίες τους εκτός Ελλάδος), αρκεί αυτοί οι ίδιοι να παραμείνουν στην Εξουσία!



Έτσι ακριβώς σκέφτηκαν διάφοροι Λαοί στη δίνη της Ιστορίας και έκαναν τις επαναστάσεις τους στήνοντας τα Λαϊκά Δικαστήρια, τις Αγχόνες και τις Λαιμητόμους στις Πλατείες τους για να τους τιμωρήσουν! Τα παραδείγματα της Ιστορίας, όμως, δεν τους πτοούν.



Δεν πιστεύουν ότι θα φτάσουμε μέχρι εκεί! Είναι Ντουβάρια. Είναι παχύδερμα, δεν τους αγγίζει καν η απαξίωση των Πολιτών, δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν κάπως το διασυρμό τους. Είναι Αμετανόητοι!


http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=15892
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details