Μία τραγική ιστορία Facebook…

Η ιστορία που ακολουθεί αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο τραγικές ιστορίες επιφυλάσσει η ζωή για ορισμένους ανθρώπους.


Δύο δίδυμες αδερφές η Angela και Maryanne Vourlis, την μέρα που είχαν τα γεννέθλιά τους, αφού ξύπνησαν, έτρεξαν να μπουν στο facebook, με την προσμονή να δουν, ποιοι τους είχαν στείλει χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές. Αντί για αυτό όμως, είχαν λάβει δεκάδες μηνύματα από φίλους τους, που τους συλληπούνταν για τον χαμό του αδερφού τους.



Σοκαρισμένες κάλεσαν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου με την ελπίδα να ακούσουν τη φωνή του στην άλλη πλευρά του ακουστικού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.



Στη συνέχεια, τηλεφώνησαν στη μητέρα τους. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο γιος της είχε βγει το προηγούμενο βράδυ με τον Chris. Με την ελπίδα ότι εάν είχε συμβεί κάτι κακό θα είχε υπάρξει κάποια ειδοποίηση από την αστυνομία, κάλεσε τον αριθμό επείγουσας ανάγκης. Ο χειρότερος φόβος της μητέρας βγήκε αληθινός. Ο γιος της μαζί με τον φίλο του Chris Naylor είχαν σκοτωθεί το προηγούμενο βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε κοστίσει τη ζωή σε έναν ακόμη φίλο των παιδιών.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details