απο την ιστοσελίδα του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος!!

αντιγραφή απο http://www.sindikatomikropoliton.com/2010/02/o.html
Ευχάριστα μας εξέπληξε, σημερινό τηλεφώνημα από τον υπεύθυνο πολιτιστικού του Δήμου Θεσσαλιώτιδος κ. Ιτούδη Γιώργο, σχετικά με την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας στην Εμποροπανήγυρη που λαμβάνει χώρα στο Δήμο από 10 έως 17 Ιουνίου.


Ενθυμούμαστε πως και πέρυσι ο κ. Ιτούδης ήταν από τους λίγους που στάθηκε δίπλα μας στη δημιουργία της Εμποροπανήγυρης και συνεχώς ενδιαφερόταν για την επίλυση τυχόν εμποδίων.

Μεταξύ άλλων έθεσε ως μείζον θέμα τη κατασκευή τριών τον αριθμό καμπίνων(ντουζ) προς εξυπηρέτηση των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια της Εμποροπανήγυρης. Επίσης μας ζήτησε ότι θέμα νομίζουμε πως άπτεται των υπηρεσιών του Δήμου προς καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, να το αποστείλουμε με έγγραφο στο FAX του Δήμου Θεσσαλιώτιδος και αρμόδια επιτροπή θα το επιληφθεί το ταχύτερο.

Τέτοιες κινήσεις είναι για εμάς πολύ σημαντικές και πόσο μάλλον που γίνονται από ανθρώπους που μόλις χτες γνωριστήκαμε. Μας γεμίζουν δε, με περισσότερο ζήλο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Υπόχρεοι τόσο στο Δήμαρχο κ.Τζιαχρήστα Δημήτρη όσο και στο δημοτικό συμβούλιο, από την πλευρά μας δηλώνουμε πως η φετινή διοργάνωση θα είναι πολύ καλύτερη, με πολλές εκπλήξεις προς τους επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης οι οποίοι και πέρυσι μας τίμησαν με την αθρόα προσέλευσή τους.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να ρθουν οι παζαριώτες να ψωνίσουμε φτηνά.Πείτε στο Δήμαρχο μαζί με το παζάρι να κάνει και καμμιά συναυλία

Author Details