Βολές κατά του Δημάρχου απο τον Μαμαλούδη!!


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

έχω την εντύπωση ότι ο Μαμαλούδης επιθυμεί τον χωρισμό του Δημάρχου!!
Δεν μας λέει όλη την αλήθεια σχετικά με την ιστορία αυτή, ότι δηλαδή ο Δήμαρχος πήρε για δουλειά μια νέα κοπέλα με ειδικότητα στα αγροτικά θέματα, και μέσα από αυτό αργότερα ξεκίνησε μιά σχέση!!
Σιγά ρε Μαμα΄λούδη να μην είχε ανάγκη ο Τζιαχρήστας τα 1500 , έχει αποδείξει ο άνθρωπος ότι δεν έχει καβούρια στην τσ'επη του όπως΄είχαν άλλοι!

Ανώνυμος είπε...

ε,δεν τα βαζει κι απ'τη τσέπη του ο δημαρχος για να τα τσιγκουνευτει κιολας!!!!
πάντως μέχρι τώρα κανένας απ'τους υποψηφίους δεν κανει κουβέντα για το αν ο δήμος θα πρέπει να πάει στο δομόκο ή να προσαρτηθεί στην καρδίτσα!(?)προφανώς είναι πιο στρωμένη η δουλειά των εκλογών γι'αυτους στην υπαρχουσα επαρχία κι ας ταλαιπωρούνται όλοι τόσα χρόνια με τη φθιώτιδα!μήπως να γίνει γι'αυτό ένα δημοτικό συμβούλιο και να ρωτηθούν επιτέλους και οι κάτοικοι του δήμου?

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος της θεσσαλιώτιδας θα προτιμούσε την Καρδίτσα(αν δεν κάνω λάθος υπήρξε και κάποια δημοσκόπηση επί του θέματος), αλλά όμως μήπως δεν είναι η ώρα για τέτοιες κινήσεις! Και το λέω αυτό γιατί στο σχέδιο καλλικράτης με τον υπάρχοντα σχεδιασμό προγραμματίζουν και την εκλογή των βουλευτών. Τελικά κάτι τέτοιο θα χάλαγε την σούπα στην κεντρική εξουσία και δεν θα εγκρίνει τέτοιες ενέργειες, και ειδικά τώρα!!

Author Details