ένα ενδιαφέρον άρθρο...

Πρός: Κάθε ΕΛΛΗΝΑ





Πλησιάζει η 1 Ιανουαρίου 2010. Θα σας εξηγήσω πόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι αυτή η ημερομηνία για τους Έλληνες. Οχι βέβαια για τον μπριζολάτο άγιο COCA COLA, αλλά γιατί είναι η Εθνική Εορτή της ΑΪΤΗΣ. Θα πείτε τι σχέση έχει αυτό με τους εμάς; Μεγάλη.


Τεράστια διότι η μικρή και πτωχή αυτή χώρα ΕΙΝΑΙ η πρώτη χώρα πού αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 διά του Προέδρου της Μπουαγιέ. Μόλις που τελείωσε τον δικό της απελευθερωτικό πόλεμο εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών κατεστραμένη οικονομικά, έστειλε στο Παρίσι στον ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΚΟΡΑΗ 25 Τόνους καφέ να εκποιηθούν για να αγορασθούν όπλα γιά τόν δικό μας αγώνα. Επίσης έστειλε 100 εθελοντές μαύρους


Στρατιώτες να πολεμήσουν στο πλευρό των Ελληνων. Δεν έφθασαν ποτέ, φημολογείται ότι τους μακέλεψε ο γάλλος του οποίου τα μπακάλικα ρημάζουν σήμερα την Ελληνική οικονομία.



Σαυτήν την φίλη χώρα που απέδειξε ότι η μεγαλωσύνη στα Έθνη δεν μετριέται

με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα καί ΑΙΜΑ.



Χ Ρ Ω Σ Τ Α Μ Ε



Οι Αλλοδαποί εξουσιαστές των Ελλήνων επιμελώς απέκρυψαν αυτά τα γεγονότα , το Ελλαδιστάν ποτέ δεν είπε ούτε μισό Ευχαριστώ. Όμως θα βρειτε πληροφορίες για την ακριβεια αυτών που γράφω στην εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου στο λήμμα Αϊτή και στο βιβλίο του Λάζου, Ελληνες στα απελευθερωτικά κινήματα.



<<Φίλους Τίμα >> δίδαξε ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. Ας τους Τιμήσουμε λοιπόν έστω και μετά από 200

χρόνια, μια κάρτα ένα τηλεγράφημα με ευχές ή ότι άλλο μπορεί να σκεφτή κανεἰς στο Προξενεἰο της ΦΙΛΤΑΤΗΣ χώρας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τώρα.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Διαδώστε αυτό το μήνυμα Σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας.



Ευχαριστώ



Προξενείο Αϊτής: οδός Βας. Σοφίας 28 Μαρούσι ΤΚ 15124



Σέλευκος Γεώργιος Προέδρου

Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΝΙΚΑΝΔΡΑ

τηλ. 210 4310073
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

την παροιμια που λεει(γιατι δεν μου μηλαει αυτος,τι καλο τον εκανα) την ξερεις?

Author Details