Βόλος: Στήριξη στον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Σέσκλου απο την ΝΑ Μαγνησίας


Την ανάγκη όχι μόνο παραγωγής ποιοτικών τοπικών προϊόντων αλλά και προώθησής τους με στοχευμένες δράσεις, προκειμένου να φθάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή και να ενισχύεται η τοπική αγροτική παραγωγή και τα ντόπια προϊόντα, υπογράμμισε, ο Νομάρχης Μαγνησίας, Απ. Παπατόλιας, στο πλαίσιο πρόσφατης επίσκεψής του στο Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Σέσκλου


.

Ειδικότερα, το Σέσκλο και τον τοπικό Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό επισκέφτηκε ο Νομάρχης Μαγνησίας, Απ. Παπατόλιας συνοδευόμενος από τους Αντινομάρχες κ.κ. Μεργιαλή και Ντίτορα καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να εξεταστούν μία σειρά ζητημάτων που έχουν προκύψει στην πορεία λειτουργίας του Συνεταιρισμού και να δοθούν άμεσα λύσεις.





Το Νομάρχη Μαγνησίας υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και η Πρόεδρος του Γυναικείου Συνεταιρισμού, οι οποίοι παρουσίασαν τη δράση του Συνεταιρισμού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.





Ο Νομάρχης Μαγνησίας, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην προσπάθεια του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού Σέσκλου, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί μία λύση που μπορεί να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση.





Η ενίσχυση της τοπικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας είναι μία από τις λύσεις, είναι η άμυνα που αναπτύσσουν σήμερα οι τοπικές κοινωνίες σε αυτές τις δυσκολίες που δημιουργεί η κρίση. Η Συνεταιριστική οδός πάντα προσφερόταν για να δώσει λύσεις. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι η πιο ισχυρή μορφή επιχειρηματικότητας που έχει αναπτυχθεί σήμερα ιδίως στον τόπο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, τόνισε ωστόσο ότι η προσπάθεια δεν πρέπει να εξαντλείται εκεί αλλά να υπάρξει σταθερός προσανατολισμός προς το τελικό αποτέλεσμα που είναι το παραγόμενο προϊόν να φθάνει στο τραπέζι του καταναλωτή.



Ο κ. Παπατόλιας, δήλωσε ότι η Νομαρχία θα στηρίξει το εγχείρημα του συνεταιρισμού, δίνοντας ουσιαστική ώθηση στις δράσεις του μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρίας.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details