''I love Karditsa''


''I love Karditsa''
Τον παραπάνω τίτλο θα έχει ταινία του Ν. Μακριδη που θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Ιανουαρίου. Το καστ της ταινίας είναι τηλεοπτικοκρατούμενο και πως να μην ήταν άλλωστε σε καιρούς τηλεοπτικής δικτατορίας. Παρόλα αυτά είναι μια ταινία που γυρίστηκε εδώ (και στο New York) το περασμένο καλοκαίρι και έχει ως ήρωα ένα κλωνοποιημένο Καρδιτσιώτη... Για την τέχνη χλωμό το κόβω για την περιοχή μας πάλι καλοδεχούμενη και ευνοική η προβολή. Γιατί όπως λένε και οι φίλοι μας στο Νew York, δεν με νοιάζει τι γράφεις για μένα, αρκεί να γράφεις... και βεβαίως να γράφεις σωστά το όνομά μου. Άντε και λίγα λόγια για την ταινία: ΥΓ. Οι σινεφίλ να μη συνεχίσουν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος anagoulas...





Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του' 70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον Έλληνα Γρηγόρη Κανιά, από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά.



Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής. Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Μαφία.



Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του.



Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει.



Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα…



Πρωταγωνιστούν: ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ, ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΦΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΙΤΙΚΑ ΣΑΡΙΓΚΟΥΛΗ, ΣΟΥΛΑ ΔΙΑΚΑΤΟΥ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΛΑΤΖΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΨΑΣΚΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΥΚΗΣ



Φιλική Συμμετοχή: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ, ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΛΕΚΗΣ



Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Σενάριο: ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δ/νση Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΜΟΓΛΟΥ

Μοντάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ

Σκηνικά: ΕΦΗ ΖΥΓΟΥΡΗ

Κοστούμια: ΑΝΤΖΥ ΤΟΛΙΑ

Μουσική: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ



Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύουν οι ONIRAMA



Η ταινία ''I love Karditsa'' θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου, από την Odeon.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

2 comments:

Unknown είπε...

Μου αρέσει πολύ το τραγούδι, αλλά το τρέιλερ δεν μου άρεσε, μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο το σενάριο.. και απ όρι διαβάζω δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές.

Unknown είπε...

Την είδα χθες την ταινία, μέτρια εως κακή. Θυμίζει ελληνικές βιντεοκασέτες. Πολύ βρισίδι. Δεν μου άρεσε.

Author Details