τα ίδια παντελάκη μου



Αντιπαράθεση για τα αγροτικά προβλήματα ανάμεσα στην αρμόδια υπουργό Κατερίνα Μπατζελή και τους βουλευτές του ΚΚΕ. Η Κ. Μπατζελή έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη και της «πράσινης γεωργίας». Οι βουλευτές του ΚΚΕ υποστήριξαν ότι η πολιτική που έχει εξαγγείλει το ΠΑΣΟΚ είναι ίδια με της προηγούμενης, της ΝΔ και συνέχεια των επιλογών της ΕΕ. Χαρακτήρισαν υποκριτικές και αποπροσανατολιστικές τις διακηρύξεις της κυβέρνησης για την «πράσινη γεωργία».



«Να μεταφέρετε στη κυβέρνηση ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Στη Θεσσαλία ζεσταίνουν τα τρακτέρ. Και δεν είναι σχήμα λόγου. Ο αγώνας για ένα άλλο δρόμο ανάπτυξης θα συνεχιστεί και θα ενταθεί», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος.

Με την ΝΔ οι αγρότες είχαν κάθε χρόνο κάποια αποζημίωση για διαφόρους λόγους. Τώρα αυτά κομμένα. Θα συμμετέχουν και οι δεξιοί.

Το ΠΑΣΟΚ πάλι αν δεν βγει στα Μπλόκα,δεν θα έχει πρόσωπο να σταθεί στο κάμπο. Έχουμε και τα ήξεις αφήξεις στον Αχελώο και την Βαμβακοκαλλιέργεια που θα επανεκτιμηθεί…. Δεν λέει να μείνεις άπραγος

Λίγο μετά τα χριστούγεννα το πολύ Φλεβάρη θα δείξει που πάει το πράγμα.

press-gr
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details