Το μουσικό σχήμα «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» στο Παυσίλυπο


Συνεχίζονται αυτή την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, οι συναυλίες που διοργανώνει στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου η ΔΗΚΕΚ με την ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ ΟΤΑ.

Συνέχεια των συναυλιών του Γιάννη Κούτρα και του οπτικό - ακουστικού αφιερώματος στον Μάρκο Βαμβακάρη, το μουσικό σχήμα που συνέδεσε την παρουσία του με το ελληνκό ροκ, οι «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ», θα παρουσιάσει στους λάτρεις της ροκ μουσικής, πολλά και γνωστά ακούσματα της μακρόχρονης πορείας του.

Οι «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» είναι ένα ιστορικό συγκρότημα που συνδέεται με ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας (ΦΛΟΥ, ΝΑΥΛΟΝ ΝΤΕΦΙΑ) και συνεργασίας με τον απόλυτο εκφραστή του ελληνικού ροκ Παύλο Σιδηρόπουλο.

Οι «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» 30 χρόνια μετά, κοιτάζουν κατάματα το σήμερα, αλλά συνάμα, κλείνουν το μάτι στο παρελθόν ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο πράγματα και θέματα και αξίες που είναι άδικο να χάνονται στις λίμνες της λήθης.

Με τραγούδια συμπαγή, συνεκτικά, όλα συνδυασμοί ρυθμού και μελωδίας, προβαίνουν σε μία θλιμμένη αλλά πάντα αγέρωχη μουσική παρέμβαση και σε έναν αιχμηρό σχολιασμό, για να μας θυμίσουν ότι το ροκ δεν είναι φυγή αλλά έλευση, δεν είναι αποφυγή της πραγματικότητας αλλά κριτική παρουσίασή της.

Η συναυλία ξεκινά στις 10 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

http://www.karditsanews.gr/?p=12879
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details