Λιθουανία: Εθνικός ήρωας ο πατέρας που αυτοδίκησε

Ένας φυγάς, ο Drasius Kedys, έχει γίνει Εθνικός Ήρωας στην Λιθουανία (και όχι μόνο), επειδή πήρε το Νόμο στα χέρια του, διαπιστώνοντας την απραξία του κράτους.

Δύο παιδεραστές, ένας ανώτατος δικαστής και ένας πολιτικός (μεταξύ άλλων), κακοποίησαν σεξουαλικά την τρίχρονη κόρη του, Deimantela. Μετά από λίγο καιρό, το παιδί μίλησε στον 37χρονο πατέρα του, o οποίος βιντεοσκόπησε τις συνομιλίες τους και έστειλε το υλικό στην Εισαγγελία, την Αστυνομία και σε δεκάδες δημοσιογράφους και πολιτικούς, παράλληλα με την κατάθεση μηνύσεων. Μετά από εναν ολοκληρο χρόνο, του ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση έκλεισε, καθώς δεν βρέθηκαν αρκετές αποδείξεις, για να οδηγηθουν στο δικαστήριο οι "πολίτες υπεράνω υποψίας". Η αστυνομία είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο δικαιοσύνης για την κόρη του.

Ο D. Kedys, αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν οι ένοχοι, τους παρακολούθησε για μέρες και στην κατάλληλη ευκαιρία στην κυριολεξία τους "γάζωσε" με σφαίρες.

Καταζητούμενος πλέον και κυνηγημένος, έχει γίνει ήρωας στο Youtube και στο Facebook, με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές από όλο τον κόσμο να του προσφέρουν την υποστήριξή τους: «Είσαι ένας ήρωας για όλους μας» γράφουν στο facebook «Αυτό που έκανες δεν ήταν παρά δικαιοσύνη». Ήδη μπλουζάκια με την φωτογραφία του έχουν κάνει την εμφανισή τους, με συνθήματα όπως "Drasius-Εκδικητής"!

Στην Λιθουανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ξεκινήσει ένα μαζικότατο κίνημα στήριξης του καταζητούμενου πατέρα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα κυκλώματα παιδοφίλων ανά τον κόσμο, δρουν υπό την κάλυψη «υψηλά ιστάμενων» προσώπων. Δεν είναι άλλωστε λίγες και οι φήμες σχετικά με δράσεις κυκλωμάτων παιδεραστών, που ποτέ δεν ήλθαν στο φως της δημοσιότητας. Τρεις από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα που αποκαλύπτεται μετά την αυτοδικία του οργισμένου πατέρα, πιστεύεται ότι πρόλαβαν και διέφυγαν στο Ισραήλ.

Η κοινή γνώμη έχει ταχθεί στο πλευρό του Drasius, ο οποίος αντιμετωπίζεται σαν ήρωας και έχουν αρχίσει ήδη συγκεντρώσεις αιτουμένων απονομή χάριτος από τον πρόεδρο της χώρας.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details