40 συμμετοχές στα Τρίκαλα


Κλείσανε οι συμμετοχές για το 9ο Rally Sprint. Σαράντα πληρώματα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν δυναμικό παρόν, στην όμορφη και παράλληλα τεχνική, ασφάλτινη διαδρομή μήκους 10χλμ., η οποία ενώνει 2 χωριά του Δήμου Παραληθαίων, τον Πλάτανο και το Ελληνόκαστρο. Μιας και το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη αναμένεται πολύ έντονος συναγωνισμός καθώς τα πληρώματα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανταμείβοντας παράλληλα και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής στην ειδική διαδρομή.
Στα 1.400 οι Καλογηράς-Βασιλείου με 106 Rallye θέλουν ακόμη μια νίκη για να διασφαλίσουν τον τίτλο του 2009. Θα ανταγωνιτούν με τους Φιφλή-Κωνσταντινόπουλο, επίσης με 106 Rallye, με τους οποίους είχαν όμορφη μάχη στο Sprint του Ερύμανθου, Οι Γιαννιώτες Λαζάρου-Καραπέτρος με το MG Rover δείχνουν τελευταία να είναι σε φόρμα οπότε αναμένουμε η τριάδα να απαρτίζεται από αυτά τα πληρώματα. Χαρακτηριστικό της μικρής κατηγορίας είναι πως συμμετέχουν 14 πληρώματα, πράγμα που την κάνει την πολυπληθέστερη του αγώνα.
Στην κατηγορία εως 1.600 Τσιούρης με 106 Rallye και Παπαναστασίου με Citroen Saxo αναμένεται να έχουν τη δική τους μάχη. Βλέπουμε όμως και με χαρά την επανεμφάνιση των Γκάλφα-Κυπαρίσσα που έχουμε καιρό να τους δούμε σε αγώνα.
Τα δίλιτρα είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη κατηγορία με 12 συμμετοχές. Ο Παπαδιώτης με το Renault Clio είναι το λογικό φαβορί. Στον αγώνα όμως συμμετέχουν Μπαλντούνης Γουσσόπουλος με το πολύ δυνατό Escort καθώς και οι αδερφοί Κωνσταντινίδη με το Peugeot 205.
H μεγάλη κατηγορία συγκέντρωσε μόνο 4 συμμετοχές με το λογικό φαβορί να είναι οι Νικολόπουλος-Τσιάπας με το Evo 6. Οι Βαλούρδος-Βεδεγκίκας τα είχαν πάει πολύ καλά στην Πάτρα με το Impreza 555 ενώ οι Νίτης-Βαλούρδος επανέρχονται μετά την άτυχη έξοδο που είχαν στο αχαϊκό sprint.Το Σάββατο στις 15:00 όλα τα αγωνιστικά θα βρίσκονται στο κέντρο ελαστικών Σταυράκη όπου θα περάσουν τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο πριν τον αγώνα. Μετά τον τεχνικό έλεγχο και συγκεκριμένα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου η πανηγυρική εκκίνηση, κατά την οποία θα γίνει παρουσίαση όλων των πληρωμάτων, καθώς και των αυτοκινήτων που θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Το πρώτο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Κυριακής.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details