η φλόγα της αγάπης στα Φάρσαλα


Η Φλόγα της Αγάπης της 7ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην πορεία της για την Άρτα, όπου θα πραγματοποιηθεί από 9-11 Οκτωβρίου η 23η Αμφικτιονία Εθελοντών Συλλόγων Αιμοδοτών, έφτασε προχθές Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και στα Φάρσαλα, προερχόμενη από το Δήμο Πολυδάμαντα, όπου και διανυκτέρευσε. Η Φλόγα της Αγάπης συνοδευόμενη από μαθητές-αθλητές, καθώς και από ποδηλάτες του συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή των Οικολόγων Πράσίνων κ. Βασίλη Ζαφειρούλη, κατέληξε στην πλατεία Δημαρχείου, όπου έτυχε υποδοχής από τη δήμαρχο της πόλης κ. Μαρία Ίφου, από το Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φαρσάλων, από το Σύλλογο «Ενεργοί Πολίτες», από δημοτικούς συμβούλους και αρκετό κόσμο.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων, οι «Ενεργοί Πολίτες» και ο ΑΟΔΦ, σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μαρία Ίφου, η πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Μαρία Σερασκέρη-Βουτσιλά και το μέλος της ΠΟΣΕΑ κ. Απόστολος Πανταζώνας.
Οι ομιλητές, μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι «η Φλόγα μεταφέρει σ’ όλη την Ελλάδα το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος από τον ανώνυμο αιμοδότη στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο. Οι λαμπαδηδρόμοι μεταφέρουν σε κάθε χωριό και πόλη, στον κάθε άνθρωπο την έννοια της αγάπης και της ανθρωπιάς που κρύβει μέσα του ο κάθε εθελοντής αιμοδότης. Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων θα αγωνίζεται πάντα για την προσέλκυση νέων αιμοδοτών και δίκαια θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας».
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details