Δυναμικό ντεμπούτο της Agrotech στη Λαμία

Στη Λαμία όπου πραγματοποιείτε η “1η Πανελλήνια Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Agrotech” είναι στραμμένα τα μάτια των αγροτών, οι οποίοι προσέρχονται στους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (ΠΕΛ) από την περασμένη Τετάρτη (έως και την Κυριακή 27/09) προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγροτική τεχνολογία.



«Γέννημα Θρέμμα … Αγροτική», όπως επισημαίνει το σλόγκαν της, η “Agrotech” έχει στόχο, να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό. Το «παρών» δίνουν οι leaders του κλάδου, παρουσιάζοντας τη νέα δυναμική πλευρά της ελληνικής παραγωγής, συνδεδεμένη µε την τεχνολογία και τα σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμούς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην τοπική και πανελλήνια αγορά. Η 1η Πανελλήνια Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Agrotech έκθεση εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Παντελή Σκλιά. Στην έκθεση μετέχουν 176 εκθέτες από την Ελλάδα και άλλες 19 χώρες (μέσω Ελλήνων αντιπροσώπων), καθώς και σύνδεσμοι, οργανισμοί, φορείς και υπηρεσίες του αγροτικού χώρου.



Παράλληλες εκδηλώσεις

Οι εργασίες της 1ης AGROTECH πλαισιώνονται και από Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άροσης, η Παρουσίαση της εξέλιξης της τεχνολογίας στην Άροση «Από το Χθες στο Αύριο» (με άλογο, τρακτέρ της δεκαετίας του ’60 και σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα) και η Ανάδειξη του καλύτερου τρακτέρ, από τους επισκέπτες της Έκθεσης με ψηφοφορία.

Στην πρώτη Agrotech συμμετέχει με περίπτερο (κτήριο Α, Stand 62) και ο Εκδοτικός Όμιλος Green Box, ο οποίος υποδέχεται τους φίλους της εφημερίδας Agrenda και των περιοδικών «Αγρόκτημα» και «Profi» αλλά και της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.agronews.gr, προκειμένου να ενημερώσει αλλά και να αφουγκραστεί τις απόψεις των αναγνωστών, που τα τελευταία χρόνια μας έχουν φέρει στην κορυφή της ενημέρωσης στον τομέα της αγροτικής οικονομίας.
http://www.agronews.gr/content/view/51232/67/lang,el/
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details